|
Bildirim
Diğer konuya yazmıştım. Buraya da ekleyeyim
Yav ben şu olayi anlamadım, bilen bir arkadaş mantıklı açıklama yapabilir mi ? Gsmarenada iPhone 15 pro max çıkış fiyatı 939,75 euro görünüyor Şuan bizim ülkede en ucuzu 75300 görünüyor S24 ultra 1005 Euro çıkış fiyatı görünüyor Şuan en ucuz 63649 görünüyor Honor magic V2 1699 Euro çıkış fiyatı 70 bin liradan ülkeye giriş yapiyor Magic6 pro 1124 Euro çıkış fiyatı 60 bin liradan giriş yapıyor Bu nasıl bir iş ? Nasıl bir tezgah var bu fiyatlandırma işinde ben anlamadım ? Gümrük vergilerinde ülkelerle alakalı mi bu kadar fark var yani ? Nedir olay? |
Samsung, Türkiye’ye özel fiyatlandırma yapıyor. Apple direkt dolar kurundan hesaplıyor üzerine kar payı da ekliyor. Özel fiyatlandırma yapmıyor. Diğer markaları bilmiyorum. |
Honor'u kim 60k ya alicak arkadaslar yapmayin. Herkes bu fiyata cok satamazlar biliyor. Bu fiyatlara trde iphone alinir malesef uzgunum
|
Hediyeyi çeki çükü bırakıp 44999 tl'den piyasaya girseydi iyi satardı, belki.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Firma o şekilde belirtiyor. |
Tasarım kötü. |
|
hocam yurtdışında £849 'a magic6 pro'yu satıyor. Burada sattığı magic v2 nin yurtdışı satış fiyatı £1699. Yani yurtdışında magic6 pro'yu magic v2'nin yarı fiyatına satabiliyor. Bu mantıkla ya bizde magic v2'yi bedava fiyatına veriyor yada magic6 pro pahalı demek. v2'yi bedava vermeyeceğine göre, magic6 pro pahalı sonucu çıkıyor. insanların itirazı da buna tamamen. Yoksa takip edip de cihazı sevmeyen yok zaten. |
Yav hocam tamam o zaten var ama bu işte ondan başka da bir şey var. Başka dümenler dönüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|