Şimdi Ara

Oyuncular arasında iletişim sorunu olduğunu düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu son maçlarda fark etmiştim, bugün daha da netleşti gibi bence. Örnek verecek olursam çoğu pozisyonda alakasız yere, gereksiz yere boş olan adama pas atmayıp amaçsızca dümdüz gidip topu müsaitken atmadığın arkadaşına atıyorsun ve pozisyonu öldürüyorsun.

Örnek; Cristian 2. yarıda bir pozisyonda kontra atak yakalamışken solda Caner defans arkasına, sağda Sow yine müsait bir şekilde defans arkasına koşuyorken (defans yerleşmedi daha) ikisini de görmesine rağmen odun gibi gidip bekleyip saçma sapan bir pas veriyor. Belki de Sow veya Caner'e %100 gol pozisyonu olabilecek bir pas verse orada gol olabilirdi.

Yahu bunlar hiç mi konuamıyor saha içinde?

Defansta desen duran toplarda adam paylaşımı çok sıkıntılı.

Takım genel anlamda hep alakasız saçma hareketler peşinde, hiç rahat paslar atmıyor, saçma sapan çalımlara giriyor, doğru düzgün kafa topuna bile çıkılmıyor. Bugün Mustafa denen adam, bizim bütün defans oyuncularımızdan kısa olmasına rağmen adam arkalardan gelip 10 kişinin arasında kafa vuruyor. Hiç bizden biri de gelip vurdurmayalım demiyor!

Sadece bu maçla örnek verdim, son 4-5 maçın özetlerini izlerseniz anlarsınız umarım. Genel anlamda takımın durumu bu.

• Yok kardeş Türkçe dersleri başladı düzelir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncular değilde ayktutla futbolcuların arasında kesin iletişim sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Yok kardeş Türkçe dersleri başladı düzelir o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın beynini gönderirsen olacağı bu...
  • Taktik yok taktik. Beden dersinde futbol oynamaya çıkmış ergenler gibi kafalarına göre takılıyorlar.. Doğru düzgün taktisyen yok ki taktik olsun. Kondisyoner yok ki kondisyon olsun. Her kornerde 11 kişi defans yapıyoruz. Son 4-5 maçtır iyi izleyin. Koskoca FENER rakip korner kullanırken 11 kişi defansa gömülüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Taktik yok taktik. Beden dersinde futbol oynamaya çıkmış ergenler gibi kafalarına göre takılıyorlar.. Doğru düzgün taktisyen yok ki taktik olsun. Kondisyoner yok ki kondisyon olsun. Her kornerde 11 kişi defans yapıyoruz. Son 4-5 maçtır iyi izleyin. Koskoca FENER rakip korner kullanırken 11 kişi defansa gömülüyor...

Kesinlikle katılıyorum hocam.
    İletişimden ziyade arkadaşımızın dediği gibi taktik yok. Arada maçlardan sonra Fb Tv'de otobüsten canlı yayın yapıyorlar,yabancı futbolcularımızla konuşuyorlar iletişim açısından sıkıntı olacağını düşünmüyorum bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.