Şimdi Ara

oyuncular gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu yeni yükledim ve sevillayı aldım ancak oyuncu transfer etmek istediğimde takımlar teklifleri hep reddediyorlar genelde oyuncunun değerinin 2 m fazlasını vermeme rağmen?
    2.si oyunda ispanya ligine girdiğimde takımları göstermiyor ve kim kaçıncı sırada göremiyorum ve sistemim yetmesine rağmen oyunda bir yavaşlık var
    3.sü kolay alabileceğim bir kaç kaliteli ve yüksek fiyata satabileceğim oyuncu sölermisiniz tşkler...

• transfer listesnde
    quote:

Orijinalden alıntı: CooL_RaX

oyunu yeni yükledim ve sevillayı aldım ancak oyuncu transfer etmek istediğimde takımlar teklifleri hep reddediyorlar genelde oyuncunun değerinin 2 m fazlasını vermeme rağmen?
    2.si oyunda ispanya ligine girdiğimde takımları göstermiyor ve kim kaçıncı sırada göremiyorum ve sistemim yetmesine rağmen oyunda bir yavaşlık var
    3.sü kolay alabileceğim bir kaç kaliteli ve yüksek fiyata satabileceğim oyuncu sölermisiniz tşkler...

transfer listesnde olan oyuncuyu anca kendi fiyatına alırsın yoksa 3-4 katını vermen gerekir..yada oyuncu takımdan ayrılmak isterse alman kolaylaşır.yoksa bırakmıyor kolay kolay takımlar oyuncuyu..

kolay alırmısın bilmiyorumda ilerde iyi para yapacak oyuncular.verrati,rodwell,lukaku,neymar,sisokko(tolouseda)carlos eduardo,mesut özil,gourcuff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansayn -- 14 Haziran 2010; 23:51:16 >

• ok saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.