kardeşim saf ve temiz olan sensin okuduğunu bile anlamamışsın bak TÜKETİCİ DEĞİL. ÜRETİCİYE yani Avrupa daki oyun üreticilerine firmalara zararı ne olur ona bakıyorlar!!! tüketiciye zararı bu aşamada ortaya çıkmaz ancak adam bu alımları bitirdikten sonra gamepass bundan sonra aylık 300 tl derse misal o zaman sana dokunan kısmı gelir. ama burada olay önce avrupa daki oyun firmalarına olası zararı ne olur? tekel olur mu? inceliyorlar tabi ki. |
Oyuncular için iyi haber: Microsoft ve Activision için mutlu son yaklaşıyor (2. sayfa)
-
-
Bu satın alım gerçekleşse bile tekel olmaya yakın olan firma Microsoft olmayacak ki şu anda bir tekelden bahsetmek gerekirse o da Sony dir (el konsolu switch i ayrı tutuyorum).
-
ben tekel olacak yada oldu demedim.
arkadaşa avrupa birliğinin neden araştırma yaptığını açıkladım evet belki olur belki olmaz sony v.s benim için fark etmez sadece olayın açıklaması.
sony sıkışınca imdat dedi olay bu tabi ki. inşallah sonrasında tüketiciye yarar. benim isteğim bu olur. tekel hiçbir zaman iyi değildir.
-
Kardeşim gerçekden mantığını anlamakta zorluk çekiyorum. Gamepass in 300 lira olduğu bir evren de ki( avrupa fiyatı öyle burda ms bize kıyak geçiyor ps in yapmadığı şeyi yapıyor.)hani gamepass 300 lira oldu demi. Ps store da cod 80 euro xbox store da 80 euro gamepass 300 tl mi oldu git oyunu store dan parasıyla, al.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya kardeşim bana neden ps yi anlatıyorsun? ben sana ps iyi mi dedim? olayı nereden nerelere çekip duruyorsun? okuduğu anlamadıysan anlayamıyorsan yazma bari.
-
Ms şu Sony'nin playstation bölümünü de alıp kapatsın artık meseleyi. 5 seneye hepsi buluta geçecek zaten. Mobil olmayan sistemle uğraşmak hamallık olmuş resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
burda Microsoft da önde olan olsa o da rakibin işini zorlaştırmaya çalışırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdktemha -- 4 Mart 2023; 18:55:54 > -
Sony Konami Ubisoft EA Activision Blizzard
Dünyada En nefret edilen şirketler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 6 Mart 2023; 10:11:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony bildiğin yobaz tutucu japon kafasıyla haraket ediyor hala. Japonya dışında xbox'a üstünlük sağladığı fanatik bir kitlesi de yok artık.
MS de Sony'i değişime zorluyor o bakımdan iyi birşey. Umarım şu bloodborne remake'i pc ye çıkartmak zorunda kalırlar hehehe
-
Microsoft herkese 10 yıllığına call of duty'i vereceğini söylüyor. Ya 10 yıl boyunca call of duty yapmazsa onun yerine başka activision oyunlarına yönelirse?
Bide şu gerçek te var bu satın alım tamamlandığında sony gerçekten kıvranır hale gelecek. Ve microsoftun durmaya niyetide yok. Adamlar daha japon oyun firmalarına da bakıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X