Şimdi Ara

Oyuncular müjde: Honor Play’in Türkiye fiyatı belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony xz1 bundan kat be kat daha mantıklı paket olarak, çerçeve takıntınız yoksa xz1 (xz2' yi telefondan saymıyorum) varsa da xiaomi/one plus vs aynı fiyat sınıfında herhangi başka bir telefon olur. huawei' ye bulaşmayın son hile hurda hikayesinden sonra.

• Hocam eis var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fiyata şok fiyat bile diyoruz yaa toptan üzerimize atom değil napalm bombası atsınlar
  • Kirk Lee kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizinle aynı fikirdeyim alınır mı acaba kamera performansı iyi gibi bataryada tatmin edici duruyor

• Hocam incelemelerde kamerasi hos duruyor çokmu kötü acaba

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam oyun fazla oynamam işimi görsün yeter kamerada o kadar önemli değil. Telefonum bozuldu öyle idare ediyorum

• V30 u bende düşündüm de lg ortada hep kronik sorunlu v30 plus ta mi öyle insan terettütde kalmıyor değil şuan 2900 civarı n11 de çekle falan 2780 ne alınabilir ama sorun çıkar mı sonra başımız ağrımasın.

• Çentikli telefonda oyun oynanmaz.Hem dikkat dağıtıyor hem avuç içi normalde çerçeve olması gereken ekran çıkıntısına değebilir.Son madde full ekran telefonlar için de geçerli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evonun bir an önce batmasını temenni ederim. almayın aldırmayın.

• Şu çöp 2800 liraya satılıyor. Biraz daha koyup daha iyi telefonlar alınır

• Pahalıymış..
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Kamerası kötü değildir sadece aynı fiyatta daha iyileri var.
  • General Mobile görsün de ağlasın...

• maxmania kullanıcısına yanıt
    Tuğla alacağıma bunu alırım :D

• Lg v30 da ghost screen sorunu yaşayanlar var. LG malesef hala kronik sorunlardan kurtulamamış.

• ToisAndro kullanıcısına yanıt
    Kendi adına konuş... Mal olmaya meraklıysan...

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    320 dolar olmasın o?

• Güzel fiyat ancak o çentik olsa düz çerçeve olsa daha iyiydi.

• honor 10 çıktığında almıştım, iki aydır kullanıyorum çok memnunum cihazdan. honor cihazlar gerçekten iyi özellikle fiyat performans olarak. hepsiburadada olmasıda güzel. o zaman honor 10 a gömüyorlardı burda pahalı pahalı diye iyi ki yazılanlara aldanmamışım. 2799 fiyat çok iyi olmuş, şu an bu fiyata alınabilecek muadil telefonu yok. ayrıca bu kurda yaşananlarla bu fiyattan çıkarmaları cesaret işi. ben telefonda günün 3-4 saati oyun oynuyorum honor 10 performans olarak yetiyor. honor 10 un tadını çıkarayım biraz daha playide deneyeceğim
  • ilker23_89 İ kullanıcısına yanıt
    Honor 10kamera nasil hocam gene rujlu makyajlı çekim yapıyormu gece performansi vs nasil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.