< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır gerçek bir FM tutkunusunuz gerçekten bende bu oyuna aşığım ne yazık ki tanışmak 17 de nasip oldu bu seri ile öyle çok teknik taktik rehber izlemeden giriştim ağzımın payını aldım geçen sene hücum futbolu diye bi hevesle abanıp kaç defa kovuldum fenerbahçeden şimdi çok kafa yoruyorum detaylara yazınızın hepsini okudum anladığım kadarıyla yıldızları pek dikkate almamam gerekiyor genie scouttan Mbappe yanılmıyorsam 196 veya 198 gözüküyordu ben buna ulaştırmak istiyorum elimden geleni de yapıyorum her maç düzenli ilk 11 oynuyor şu an 46 maçta 43 gollük bir katkı aldım iç forvet mevkisinde verdiği katkıdan çok memnunum o yıldızlar bi 5 oluyor bi 4’e düşüyor hiç sabit kalmıyor ayrıca yazınızın sonumda bahsettiğiniz özel ders kısmını keşke daha önce okusaydım ben özel eğitim olarak neymardan mbappeye eğitim vermesini seçmiştim şimdi eve gidince kontrol edecem umarım neymar doğru bir eğitmen seçimi olmuştur
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 21 Aralık 2017; 18:5:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |