|
Oyuncuların kalp atış hızına göre 2022'nin en korkunç oyunları listelendi
-
-
Oyunların içeriğine bakılırsa oyuncuların en çok korktuğu şeyler, boş ve uzun koridor, gıcırdayan kapılar, sallanan ampuller, yanıp sönen ışıklar ve gece yarısı.
-
bloodborne insanda stres yapar ama korku... bilemedim O.O? gerçi kirletilmiş zindanlarda çan çalan kadın inanılmaz geriyordu beni.
-
Bloodborne’nun ileri kısımlarında kurtların bol olduğu çok karanlık bi köşk var. O kısımlarda iyi sövdüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 22 Ekim 2022; 20:1:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
silent hil pt zamanında muhteşem ses getirmişti demosuyla
keşke çıksaydı :/
ah norman reedus üzümlü kekim
-
Alien İsolation beni ölümden kurtarmış bir oyundur. Oyunu oynadıktan sonra epey bir korktum. Bu yüzden gece yatarken kapımı kapadım. Normalde kapım açık uyurdum. Kaldığım oda ile mutfak bitişikti. Gece mutfak tüpünden gaz sızmış ve sabah zorla kalkabildim. Kapım kapalı olduğu için gaz odama fazla girememiş. Diğer oda gazla dolmuştu. Alien'in bende böyle bir anısı vardır.
Çok korktuğum ve beni çok etkileyen ender oyunlardan biridir. Oyundaki uzay atmosferi muazzamdı.
-
geçmiş olsun hocam, güzel ama aynı zamanda korkunç bir anı
-
Hellblade Senua's Sacrifice olmasını beklerdim bir oyunda bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum. Kalbim ağzımda oluyordu genelde
-
Bloodborne'un nesinden korkmuşlar acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başkan geçmiş olsun. Çok ilginç bir anı olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zindanlar ürkütücüydü.
-
Cry of Fear 'ı hala oynayamıyorum efsane.
-
"1.1 bin" nedir abi hasta mısınız, bu nasıl yazım şekli?
-
alien ısolation hariç sıralamayı epey saçma buldum. misal silent hill 3 criminal originsi 5 e katlar atmosfer ses korkutuculuk anlamında..
-
inanılmaz gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dead Space, Outlast, SOMA, Condemned: Criminal Origins ve Layers of Fear oyunlarını oynamıştım. Outlast ve Condemned: Criminal Origins gerçekten korkuttu. Fakat listede F.E.A.R oyununun olmaması üzdü.
-
ortam da önemli. half life 2, gece 4e kadar oynamıştım, o böcükler üstüme üstüme gelirdi.
-
Alien ile Bloodborne nedir ya? çerezlik ve saçma oyunları listeye almışlar. PT nerde derken meğer onur ünvanı almış.
-
Geçmiş olsun. Bendeki anısı da kupaları bir acayipti. Hiç ölmeden ve hiç insan öldürmeden ve ayrıca 100 kere ölerek bitirmek gibi garip kupaları vardı. O zaman Xbox ile 1000'lemiştim. Gerçekten sarmıştı, atmosferi çok iyiydi. Yüzünüzü emikleyenler aniden çıkıp sizi öldürmesin diye saniyesinde starta basıp restart checkpoint yapma telaşı oyundan daha ürkütücüydü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Alien İsolation beni ölümden kurtarmış bir oyundur. Oyunu oynadıktan sonra epey bir korktum. Bu yüzden gece yatarken kapımı kapadım. Normalde kapım açık uyurdum. Kaldığım oda ile mutfak bitişikti. Gece mutfak tüpünden gaz sızmış ve sabah zorla kalkabildim. Kapım kapalı olduğu için gaz odama fazla girememiş. Diğer oda gazla dolmuştu. Alien'in bende böyle bir anısı vardır. Çok korktuğum ve beni çok etkileyen ender oyunlardan biridir. Oyundaki uzay atmosferi muazzamdı. |
geçmiş olsun hocam, güzel ama aynı zamanda korkunç bir anı |
Benzer içerikler
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- instagram takip isteği attıklarım
- whatsapp mesaj sabitleme
- instagram keşfet sıfırlama
- iphone alarm çalmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X