Şimdi Ara

Oyuncuların yarısından fazlası tek oyunculu oyunları tercih ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle öyle, gerçekten yaş ilerledikçe online oyunlardan soğuyorum 1-2 maç atıp sıkılıyorum, single akar.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    2025 de çıktığı zaman 7/24 BF de olacağım. Uyumak, yemek yemek ve WC ye gitmek yok!
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Ulan
  • Hikaye bazlı oyunlar için bizim ülkemizde TR altyazı özelliği gelmesi lazım. Oynuyorlar ama çoğu kiş hikayeyi anlamıyor. Hikayeyi anlayacak olsalar daha fazla oynamayı tercih edebiirler.

• Online oyunun stresi gençken çekilecek iş bir vakitten sonra oyunları sadece güzel vakit geçirmek için oynuyorsun.

• Şu var bide Mafia Lost Heaven gibi bir şaheser varken kim silkeler online oyunu?
  • Zamaninda
    Star wars battlefront serisi
    Cod4-bo2 arasi 6 cod
    Bf bc2 bf3 4 vb çok guzel multi oyunlar vardi bu oyunlar tek basina oynaninca bile zevkliydi

Ule simdi elle tutulur cod yok bf yok eskiden burun kivirdigimiz fortnite suanda en iyi online oyun onda da ekibin yoksa max 3 el sonra küfür eder oyundan cikarsin istersen 3 kere 1.lik al SIKIYOR oyun

Online oyunlarda ekip her seydir suanda ekibin yoksa sadece sinir stres kasarsin cs lol pubg dota fortnite fark etmez hepsi ayni ekipsiz 0 zevk
  • Hikayeli oyunları oldum olası daha çok sevdim. Şimdi dizisi yapılsa ve izlesem de tlous 1 ilk oyunun etkileyiciliği kaç filmde dizide var? Sadece dizisini izleseydim oyunu olmasaydı güzelmiş der geçer muhtemelen bir süre sonra unuturdum. Lakin tlous1 oynadığım ps3 dönemi bir de deneyimi hala hatırlıyorum.

Ya da rdr2. Hangi oyunun filmin karakteriyle bu kadar özdeşlenir insan ? Resmen Arthur ben olmuştum. Ya da witcher olup ciriyi aramak ? Farklı farklı hikayelerin içinde olmak ? Yennefer gibi bir oyun karakterine hayran olmak... bunlar uzar.

Online oyunların eğlencesini anlayabiliyorum. Lakin hikayeli oyunların etkileyiciliği başka oluyor.

Ps3 döneminde alıp bitirdiğim gta 5 Online a çıktığı gibi bir girmiştim. Daha burada ne oluyor ne bitiyor anlamadan biri öldürüp öldürüp durmuştu. Neden böyle yaptı ne zevk aldı bilmiyorum lakin ben 5 in Online a sırf bu yüzden dolayı yaklaşık 9-10 sene evvel 10 gün önce başladım. Kendi kendime oynayabileceğim sunucu da var. Sadece bazı çoklu görevlere girersem diğer oyuncuları görüyorum.

E güzelmiş Online ı en azından benim oynadığım tarzla ama dediğim gibi biri gelir öldürür biri gelir görevde trollük yapar. Online ın salağı çok fazla. Bu da beni geriyor.

• Örnek ben çalışan arada kafa dağıtmak için oynayan insanım.
    Çok oyunculu oyunlarda başkaları ile tanışıp, sürekli kanka gel kanka boş musun kanka bu akşam oynuyor muyuz diye hayatımı esir alan çok oyuncu istemiyorum arkadaş. He fortnite misal oynarım kapatırım biter. Arkadaş listem boştur.
    Sürekli müsait olamıyor insan olduğunda da tek olmak istiyor.
  • Sağlam hikayesi olan oyunlar candır
  • Çoklu oyun oynuyoruz kanserde olsak. Her türlüsü geliyor sadece hile olsa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.