|
Oyuncuların yarısından fazlası tek oyunculu oyunları tercih ediyor
-
-
Hikaye varsa O bir oyundur.
-
Oyunu oyun yapan hikayedir. Coklu oyun = hile cehennemi. Cunku keyif haz hic birsey birakmiyor. Hikaye geciyorsun, yasayarak oynuyorsun. Mis gibi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yavaş yavaş anlıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek oyunculu hikayeli oyunlar candır.
Online oyunları gram ciddiye almıyorum. Rezaletler.
-
Tek oyunculu oyunlar online oyunların yaşatamadığı duyguları yaşatır yaş ilerledikçe kişiye bağlı olarak insan olgunlaşır her şey anlam kazanmaya başlar bu yüzden last of us rdr 2 gibi örnek oyunların insanların yerinde büyüktür
-
RPG candır gerisi hikaye
-
Yolda görsem selam bile vermeyeceğim adamla neden oyun oynayayım ki? Zaten online oynayanlar; sürekli küfür ediyor, hile ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Dediğin gibi kimi oyun senaryoları filmlerden bile daha etkileyici olabiliyor. 👍 miss gibi de oynuyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tüm oyuncular hilelerden bıktı , ondan herkes artık single player oynuyor
-
Pc olup sadece sekiro, elden ring ve ücretsiz dövüş oyunu oynayanlar da var. Bazıları oyun olsa da belli şeyleri sürekli oynuyor ondan zevk alıyor
-
Aynen oyle... Yillar sonra gta 5 online oynayayim dedim aptal aptal seylee gordum zaten baglanmak 30 dk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şaşırmamak lazım çünkü yaş ilerledikçe insanlar rekabetten çok kafa dağıtmak, keyifli zaman geçirmek için oyun oynamaya başlıyor. zaten çalışma hayatı yeterince sıkıcı ve stresli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 9 Ekim 2024; 17:1:8 > -
Hikayeli veya hikayesiz, tekli ya da çoklu oyunculu...
Kim ne derse desin, ne isterse oynasın.
Bazen soluğu hala Tetris ya da Mayın Tarlası gibi oyunlarda alıyorum.
-
Oyun insanı eğlendiriyorsa oyundur, multiplayer veya single farketmez. İlerleyen yaşlarda single'a dönüşü de anlıyorum, çünkü
multiplayer oyunlar düzenli zaman, emek, hızlı el-göz koordinasyonu isteyen oyunlar. Bunlar da insanlarda zamanla geriliyor.
Üstüne çalışan insanın oyuna ayıracak o kadar vakti de olmuyor, o yüzden yaş ilerledikçe yormayan casual oyunlara ilginin arttığını düşünüyorum.
Çıkan single player oyun sayısı da daha fazla zaten.
-
Aslında online oyunda kendi arkadaş çevreniz varsa baya zevkli olabiliyor. Atıyorum 3 5 kişi gerçekte de bunlar arkadaş yani dur ya bu akşam cs atalım diyorlar kuruyorlar sunucuyu hop girip oynuyorlar. Veya hl atalım falan böyle kitle var. Bu zevkli şimdi cidden güzel oluyor.
Ama tek başınıza cs atayım işte bf oynayayım dur valorant lol falan şu bu derseniz yandınız. Birkere hileci kitle var. Bundan da kaçamıyorsunuz. Siz normal oynuyorsunuz bileğiniz hakkıyla vs aklınızla falan karşı taraf bunları yapamayıp eziklik duygusuyla hileyle sizi yenmeye çabalıyor. Amacı kendini tatmin etmek. Bu da yetmez birde küfürcü anancı veletler var. valorant falan bir kere girelim dedik yok yani oynanacak gibi değil. ha bire analarına karılarını kızlarını ortalık malı yapan çocuklar var. Ya oyunu bile zehir eden kitle var. Oyundan daha çok alacakları zevk millete küfretmek ve hile yapmak olmuş bunların.
E şimdi kusurabakılmasın ama bu ortamda da oyunu keyif için zevk için oynuyoruz para da veriyoruz, eee niye ben bunlarla uğraşıyorum ? açarım god of war'ı oynarım bitti, işte rdr2 uncharted spider man vs. vs. birsürü hikaye odaklı oyunlar var. Açarsınız oynarsınız hikayesi sizi cezbeder içine çeker oynatır oyun zevkinizi alırsınız ve biter. Eski battlefieldlar işte eskiler hatırlar medal of honorlar vs. işte call of dutyler falan nerde bunlar ? moh öldü, bf online olaya kaydı. Cod ise ne yaptığı meçhul hikayeyi de bırakmıyor bir yandan ama online'a abanıyorlar. Eskilere göre keyifli mi bilmiyorum warzone oynadım o kadar sonrası bende yok. Sonuçta bunlara vakit harcıyoruz keyif almaya zevk almaya bakıyoruz. Yok anancı veletlerle uğraş yok hilecilerle uğraş gelsin duvardan vursun vs. çile çekmeye sinir olmaya niye online oyun oynanayayım ki ? hiç gerek yok.
-
Şuan discord’a çarmıha gerilen bebeler ve onların türevleri, herkesin ahlakını bozdu. Tüm bozulmanın sebebi discord gibi platformların amacı dışında kullanılması. Canlı yayın açan bebeler; hile, küfür, trollük gibi saçmalıklar ile izleyici kasma derdine düşüyor. Olan da bizim gibi gariban oyuncuya oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hikaye'li gerçekçi oyun bağlar, aksi oyundan soğutur, the witcher 3 ilk bune ya demiştim, biraz oynayınca devam ettim, oynarken elinden ateş çıkarması gibi abuk subuk şeyler'e gıcık olurdum, kalite oyun çok az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 11 Ekim 2024; 03:42:06 >
-
Herkesin görüşü farklı tabi ama tek oyunculu oyunlar pek keyif vermiyor.
Online oyunlar ise herkesin dediği gibi hileden geçilmiyor.
Arada kafa dağıtmak için pes atarım, karşıma sürekli farklı güç ve taktikte oyuncu çıkar, ona göre keyif alırım, ama pc ye karşı hiç keyif vermiyor. Bu sezonki oyununda daha hileye rastlamadım.
Tabi oyunun kendinde hile var o ayrı. Momentum" denilen bir şey. Bu benim adıma hiledir.
Örneğin ets2 bu oyunu tek oyunculu oyna hiç tat vermiyor, online şart, hatta gerçek hayatta trafikten kaçanlar, oyunda olduğu zaman trafik nerede varsa sırf oraya gidiyorlar.
Hikayeli oyunlarda ise elbette tek oyunculu olması güzel olabilir, sonuçta sürükleyiciliği var.
Sonuç olarak oyunun çeşidine göre değerlendirmek gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 10 Ekim 2024; 6:6:59 >
-
%100 katılıyorum bu ankete.
Çoklu oyunlar için istikrar lazım, düzenli antrenman veya el kası gibi şeyler. Çoluk çocuğa karışında belli yaştan sonra takip edemiyorsun. Ayrıca strike pack, hile gibi şeyler çok yayıldı, tat kaçırıyor.
Bana göre en güzel oyunlar; Souls , Soulslike oyunları. Tek başına oynuyorsun ama kolay da bitiremiyorsun. En az 1 haftanı ayırman gerekiyor.
-
Şunu da söylemeden geçmeyeyim, firmalar single player oyun yapmak istemez herhalde. Online oyunlarda battlepass, kostüm vs. iyi satış yapılıyor.
Hikaye varsa O bir oyundur.
|
Oyunu oyun yapan hikayedir. Coklu oyun = hile cehennemi. Cunku keyif haz hic birsey birakmiyor. Hikaye geciyorsun, yasayarak oynuyorsun. Mis gibi...
|
Yolda görsem selam bile vermeyeceğim adamla neden oyun oynayayım ki? Zaten online oynayanlar; sürekli küfür ediyor, hile ile bir şeyler yapmaya çalışıyor. Dediğin gibi kimi oyun senaryoları filmlerden bile daha etkileyici olabiliyor. 👍 miss gibi de oynuyoruz.
|
Tek oyunculu oyunlar online oyunların yaşatamadığı duyguları yaşatır yaş ilerledikçe kişiye bağlı olarak insan olgunlaşır her şey anlam kazanmaya başlar bu yüzden last of us rdr 2 gibi örnek oyunların insanların yerinde büyüktür
|
şaşırmamak lazım çünkü yaş ilerledikçe insanlar rekabetten çok kafa dağıtmak, keyifli zaman geçirmek için oyun oynamaya başlıyor. zaten çalışma hayatı yeterince sıkıcı ve stresli. |
Aynen oyle... Yillar sonra gta 5 online oynayayim dedim aptal aptal seylee gordum zaten baglanmak 30 dk
|
Tek oyunculu hikayeli oyunlar candır. Online oyunları gram ciddiye almıyorum. Rezaletler. |
Benzer içerikler
- twitter takipçi hilesi
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- internet tarayıcıları
- instagram önbellek temizleme
- instagram uyku modu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X