Şimdi Ara

Oyunculuk Nereye Gidiyor ? Herkes İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aklıma geldikçe sinirlendiğim bir konu hakkında görüşlerinizi almak istedim

Oyunculuk sizce nereye gidiyor ?

Ben playstation 2 'den beri her çıkan playstation konsolunu kullandım genellikle her zaman aynı olur kaliteli oyunlar çıkar satar felan .
    Ama bu nesilde her şey farklı İndie yapımlara sözüm yok ama indie oyunlardan başka bir oyun yok . Koskoca 6 ayda Ps4 'e özel 2 oyun çıkabildi ancak the order 1886 ve bloodborne .
    bloodborne herkeze uygun bir oyun değil .
    The order 1886 ise kısa bir oyun diye duydum .
    Gel gelelim o lanet mobil platforma işte oyunculuğu bitiren nokta
    En basit örnek olarak P.t neden iptal edildi ? Ps vita gibi bir cihaz neden çöp oluverdi
    Konami sağolsun mobile yönelince bir çok oyunda çöp oluverdi ve bence bu daha bir başlangıç mobil pazarından bedava kazancı görünce firmalar bir bir mobil platforma yönelicektir

Bide başımıza free to play oyunlar çıktı sağolsun tüm veledler bu oyunlarda bakın bir türkiyedeki internet kafelere wolfteam , lol vb ?

Sizce gidişat ne olucak bu nesil konsollar son mu olucak sizce ? Yoksa oyunculuk yine büyük bir kalkışamı geçicek

• Dogum tarihi 1999

Millete velet diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Evet orası garip olmuş ama haklı.. Satıp satacağıma pişman oldum güzelim ps3ümü oyun yok nalet 4 e. Bekliyoruz işte e3 ü oyunlar duyurulacakta çıkış tarihleri verilecekte..

• Konsollar asla bitmez.Playstation 4 'e özel 2 den daha fazla oyun çıktı.Yazmıcam hepsini tek tek.Ps2 oynadım demişin ps3 ün ilk çıktığı zamanlarda da bu sorunların çoğu vardı.Wolfteam,lol gibi oyunlar bir konsol oyuncusu olarak ilgimi çekmiyor.Moba tarzına bir türlü alışamadım zaten.Asıl sıkıntı oyunlar çabuk tüketilmeye başladı.Eskiden bi oyunda ne var ne yok bakardık.İnternet yoktu takılınca şak diye bulamazdık.Ben ps 2 de tomb raiderda gen çemediğim bölümlerde konsolu fişten çıkarıp mahalledeki büyük abilerimize götürdüm.Oyun çabuk bitmesin diye her yeri didik didik ederdim. Şimdi şak şak şak bitirilip atılıyor.Tabi çoğu oyun üreticiside pop şarkı gibi oyun çıkarıyor.Oynuyorsun bitiyor.Onlarında etkisi büyük tabi.Bizim açımızdan doyumsuzlukta oluştu artık psn de çok güzel oyunlar var.Herkes AAA süper grafikli oyun arıyor.Sonynin ps plus ile verdiği oyunları desteklediğimden değil ama çok güzel 2d oyunlarda çıkıyor.Kimse onlara dikkat etmiyor.Neyse uzattım.Özet sonradan oyuncu olanlara o psın gelişimini görmeyenlere yeni oyunlar yetmiyor.Oyun firmalarıda eski oyuncuları memnun etmek yerine yeni grafiğe önem veren oyuncuları mutlu etmeye çalışıyor.Ama konsol asla bitmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Dogum tarihi 1999

Millete velet diyor

Aslinda 97 :)
    Velet yas grubu 10-13 allaha şükür o kadar küçük degilim ama oyniyabilicegim cogu oyunu oynadim neredeyse bitirmedigim seri kalmadi daha oynamak istiyorum aslinda ama teklonojiyede dur denilmiyen bir dunyada hersey olabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Konsollar asla bitmez.Playstation 4 'e özel 2 den daha fazla oyun çıktı.Yazmıcam hepsini tek tek.Ps2 oynadım demişin ps3 ün ilk çıktığı zamanlarda da bu sorunların çoğu vardı.Wolfteam,lol gibi oyunlar bir konsol oyuncusu olarak ilgimi çekmiyor.Moba tarzına bir türlü alışamadım zaten.Asıl sıkıntı oyunlar çabuk tüketilmeye başladı.Eskiden bi oyunda ne var ne yok bakardık.İnternet yoktu takılınca şak diye bulamazdık.Ben ps 2 de tomb raiderda gen çemediğim bölümlerde konsolu fişten çıkarıp mahalledeki büyük abilerimize götürdüm.Oyun çabuk bitmesin diye her yeri didik didik ederdim. Şimdi şak şak şak bitirilip atılıyor.Tabi çoğu oyun üreticiside pop şarkı gibi oyun çıkarıyor.Oynuyorsun bitiyor.Onlarında etkisi büyük tabi.Bizim açımızdan doyumsuzlukta oluştu artık psn de çok güzel oyunlar var.Herkes AAA süper grafikli oyun arıyor.Sonynin ps plus ile verdiği oyunları desteklediğimden değil ama çok güzel 2d oyunlarda çıkıyor.Kimse onlara dikkat etmiyor.Neyse uzattım.Özet sonradan oyuncu olanlara o psın gelişimini görmeyenlere yeni oyunlar yetmiyor.Oyun firmalarıda eski oyuncuları memnun etmek yerine yeni grafiğe önem veren oyuncuları mutlu etmeye çalışıyor.Ama konsol asla bitmeyecektir.

Aynen ama ps3 ilk çıktığı 2 yil zarfinda bile .
    Resistance
    Unchartes
    Lpb
    Metal gear 4
    Vb. Yeni exc oyunlar cikmislar .
    Konsol oyunculugunun bitmiyeceginin farkindayim aslinda ama sony gibi paragoz bir firma elindeki herseyi batirabilir diyede dusunmuyor degilim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.