Şimdi Ara

Oyuncunun sizi favori personel seçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay illa oyuncu ödül aldığında olcak hatta bazıları ödül aldığında da olmuyor bunun bir yolu var mı?,Güzel oynadıklarında hep övüyorum 3 yıl oldu ama

• genç bir oyuncuyu alıp bol bol forma şansı vererek yıldız yapıncada favorisi oluyorsun
  • @Death Note
    Bekir Irtegun'un 2. sezon basindan beri favori personelleri arasindayim. Hic de genc degil.

Dedigin dogru ama sadece onunla ilgili degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu şekilde de oluyor: Mesela Türk millî takımının başındasın ve bir oyuncuyu ilk kez millî takıma çağırıp oynatırsan sen direk onun favorileri arasına giriyorsun. Hangi millî takımı yönetiyorsan onun için de geçerli bu tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

@Death Note
    Bekir Irtegun'un 2. sezon basindan beri favori personelleri arasindayim. Hic de genc degil.

kanı ısınmış demek ki sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

@Death Note

kanı ısınmış demek ki sana

Gercekte de oyunda da cok sans bulamayan bir oyuncu, ve ben cok sans verdim. O yuzden galiba.

Ama kucuk bir takimdaysan oneririm, suan vazgecilmezim oldu.

• Oyuncunun karakteri önemli. Ambitious var, determined var, professional var birsürü farklı kişilikte oyuncu var... FM ile ilgili ingilizce makaleleri okuyun çok faydalı bilgiler var her konuda.

Bir oyuncuya kendini sevdirmenin en garanti yolu onu ilk defa milli takıma almak... Genç yaşlı farketmez bir oyuncuyu milli ederseniz favorisi olursunuz Ama iyi oyuncular zaten çoktan milli olmuş oluyor.
  • Ben milli takımı kullanmadım.Darwin'i o kadar çok geliştirdim ki adam her yıl gol kralı oluyor,2.ile arasında 15-20 gol farkı oluyor.Oyuncu bu sayede ödüller kazandı bundan dolayı da olabilir...
  • Oyuncunun illi takıma yükselmesinde yardım ettiğin de bazen enteresan bir şekilde oyuncuya ceza verdiğin de , sene sonunda oyuncu performansı ile bir ödül aldığında vs veya oyuncuyu medyaya övdüğünde onun favori personellerine ekleniyorsunuz.

Gerçekten çok önemli bir katkısı oluyor bence bu özelliğin
  • evet mesela ben amerikada oynadığım için sadece afrikalı regen getirebiliyorum, özellikle ücra ülkelerdekiler zimbawe zambia kenya gibi biraz yetenekli olsada 18 yaşında siz alıp göz önüne koyduğunuz için bi yerde sizin sayenizde milli takıma çağrılıyo. favori personel oluyosunuz böylece.

benim takımın şu anda tamamına yakını beni seviyo, 18 yaşında getirdim hepsini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.