Şimdi Ara

Oyunda Alınabilecek Aldığı parayı hakeden En iyi Skinler -Sizce ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlecast Cho tabiki 5+1 extra bas müzik sistemi yetee bende var memnunum cho yu sevdiren öğreten skin benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içi görüntüsüne bakmadan skin alma derim. Bence full metal pantheon, battlecast prime cho'gath woad ashe pulsefire ezreal güzel skinler.
  • Mafia Graves'in en iyi skin olduğuna ağır derecede katılıyorum.İnsana ayrı bi gaz veriyor.

Vlad'la iyi oynayabiliyorsan,Blood Lord aşırı hoşuma giden bir skin.Konuşmaları skill efektleri vesaire.

Cho'nun iki legendary skinide harika.

Legendary alacaksan,en çok oynadığın heroya al.Sürekli oynamadığın bir heroya almak para israfı kanımca.Onun dışında indirimleri beklemek en iyisi ama Mafia Graves gelmez artık indirime kap onu
  • Piltover custom blitzcrank
  • Full Metal Pantheon'un sadece splash artı güzel. Bence indirimleri bekle bir, iki hafta eğer istediğin herolar/skinler indirime girmezse istediğini alırsın.
  • riot girl trist

• Pulseye hiç bakma derim.
    Ya indirimden topla güzel skinleri yada main champlarına al.
    Ek olarak Full Metal Jayce,Bloodlord,Yada kaylenin yeni skinini alabilirsin gerçekten çok güzel geldi gözüme.Unutmadan battlecast Choda çok güzeldir
  • Bence oyundaki en orjinal ve güzel skin surgeon shen
  • Nemesis Jax

• Valla ben sunları aldım :D
    IŞIK OKU VARUS
    GLAD. PANTHEON
    ROBOT AMUMU
    SAVAŞ TAVŞANI RİVEN
    Şimdi 3600 daha yükledim :D Ya pulsfire alsammı diyorum yoksa eternum nocla kha yada kayle nin legendrymi alsam pulsfire hakediyormu bilemiyorum cok para yani ..

BU ARADA BASKALARINA DANISMAMI NASIL ANLAMIYORSUN COK ZEKİ ARKADASIM ?
    SONUCTA JOKELERİ OYUN İÇİ GÖRÜNTÜSÜ BASİT ATAKLARI FİLAN BUNLARI KULLANANLAR BİLİR DANIŞIYORUMKİ PİŞMAN OLMAYIM .

Bu arada main olup skini olmayan champlar ; EZ(EN COK OYNADIGIM VE EN İYİ OYNADIGIM ) Lee kayle Annie Lux cho eve garen kha fiora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lossforce -- 21 Ocak 2013; 23:40:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Mafia Graves oyundaki en iyi skin bence.
    Shaconun yeni skini de çok hoş.
    Underworld twisted fatete çok hoş.

Bence bu üçü bütün legendry skinlerden güzel. Hatta onların içinde bir tek cho gath skini güzel gerisi çöp bence. Bence onlardan birini alacağına 2 tane çok daha güzel skin açabilirsin.

Madia graves aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Mafia Graves oyundaki en iyi skin bence.
    Shaconun yeni skini de çok hoş.
    Underworld twisted fatete çok hoş.

Bence bu üçü bütün legendry skinlerden güzel. Hatta onların içinde bir tek cho gath skini güzel gerisi çöp bence. Bence onlardan birini alacağına 2 tane çok daha güzel skin açabilirsin.

Madia graves aynen

Dogru fakat graves nerdeyse hiç oynamıyorum :D Ez en cok oynadıgım adc ..

Buzul ez alıp geçiştirip diğer mainlerimemi alsam diyorumda işte abi Pulsfire de felaket başarılı yahu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lossforce -- 21 Ocak 2013; 23:52:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Brolaf çok güzel onu düşünebilirsin. Ama oyunun en güzel en harika skini bence Gentlemen Cho'Gat. Param olsa saniye düşünmeden alırdım Gentlemen Cho'Gat'i oyunun en iyi skini. (tabi önce westten easte geçicem parayla, ondan sonra gentlemen)

West'ten east'e geçilirmi ya dalgamı geçiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Brolaf çok güzel onu düşünebilirsin. Ama oyunun en güzel en harika skini bence Gentlemen Cho'Gat. Param olsa saniye düşünmeden alırdım Gentlemen Cho'Gat'i oyunun en iyi skini. (tabi önce westten easte geçicem parayla, ondan sonra gentlemen)

West'ten east'e geçilirmi ya dalgamı geçiyorsun

Aynen hata yaparsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lossforce -- 21 Ocak 2013; 23:53:51 >
  • panda annie ve steel legion lux gelicek onlari bekle ez icinse pf almassan frosted iyi olur

• Battlecast cho
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

fakirliğin luzumu yok her oynadığım hero ya en az 3 skin alıyorum

Draven , Darius , Syndra , Varus , Zyra oynama o zaman 3 skin istesende alamazsın
  • warring kingdoms xin zhao
  • pulsefire bi harika dostum

• Glacial Malp
    Mafia Graves

Yakında Panda Annie
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.