Şimdi Ara

Oyunda Alınabilecek Aldığı parayı hakeden En iyi Skinler -Sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

En ucuza alabildiğin kadar çok şampiyona skin almaya bak indirimleri falan kovala Skin oldumu mevzu niteliğe değil niceliğe bakıcaksın 1 tane pulsfire yerine 5-6 tane alırsın en az güzelinden

Ben tam tersini düşünüyorum. Bir sürü skinim olacağına, 1 tane aşırı sevdiğim skinim olsun, her onunla oynadığımda "ehehe iyi ki almışım la ben bunu" diye sırıtabileyim
  • Glacial Malphite,Super Teemo,Aether Wing Kayle,Augmented/Surfer Singed,Pentakill Olaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdigin champlere gore al.Legendary istiyosan benim hosuma bloodlord vlad,battlecast cho,mecha khazix(tam legendary degil) gidiyor.Digerlerinden arclight varus,justicar syndra,muay thai lee.

• Kimse yazmamis ben yaziyim.

Ozet : 2000 rp var.
  • 2000 rplik skin yok
  • Mafia Graves oyundaki en iyi skin bence.
    Shaconun yeni skini de çok hoş.
    Underworld twisted fatete çok hoş.

Bence bu üçü bütün legendry skinlerden güzel. Hatta onların içinde bir tek cho gath skini güzel gerisi çöp bence. Bence onlardan birini alacağına 2 tane çok daha güzel skin açabilirsin.
  • Battlecast Cho bence oyundaki en guzel skin.

• Herkezın Kendı Kararı Ama Bence Dariusun Biyokimyasal skını suan benım favorım :)
  • brolaf ama rp kalmaz
  • Brolaf çok güzel onu düşünebilirsin. Ama oyunun en güzel en harika skini bence Gentlemen Cho'Gat. Param olsa saniye düşünmeden alırdım Gentlemen Cho'Gat'i oyunun en iyi skini. (tabi önce eastten weste geçicem parayla, ondan sonra gentlemen)

Edit: west ile eastin yanlış yerlere yazmışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welcom2 -- 22 Ocak 2013; 0:33:30 >
  • wukong ve gravesi çok seviyorum. Gİdip volkanik wukong ve mafia graves skşnlerini aldım, mutluyum. Sevdiğin heroların skinlerinden hoşuna gşdeni al, rpsi mühim olmasın.

• tyrant swain ftw nemesis jaxla frostblade irelai da iyidir hani

• blood lord vladimir güzel ama vlad eski vlad değil. alternatifi çok. bence alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şen Pp

centilmene cho gat

sakın bu skine para verme git battlecast al her türlü daha iyi centlemende ses değişiyor onunda benim için esprisi yok
  • Legendary alacaksan bence Brolaf al. Yani eğer Olafı seviyorsan. En sevdiğim karakterlerden birisidir kendisi ve Brolaftan aldığım zevki hiç bir skinden almıyorum

• skin indirimleri falan hiç uğraşma o indirimler satılmayan dandik skinleri alsınlar diye yapılıyor ver parasını gerekiyorsa 3 tane yerine 1 tane al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

skin indirimleri falan hiç uğraşma o indirimler satılmayan dandik skinleri alsınlar diye yapılıyor ver parasını gerekiyorsa 3 tane yerine 1 tane al.

öyle deme arada iyi skinler de denk geliyo glacial malp gelmişti bi ara çöktüm direk

• İndirim bekleyip skin almak daha mantikli, birde suna dikkat et ben legacy skin alirken matador alistari cok begenmistim fakat oyunda o kadar guzel gorunmuyor bu biraz canimi sıktı o yuzden alacagin skinin oyun ici goruntulerine bak begen oyle al.

• aslan danscısı kogmaw
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.