Şimdi Ara

Oyunda Amd ve intelin performans durumu ne sekilde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu max grafikte oynamak için sistem toplamayi planliyorum ama oyunda şuanda çoklu işlemci desteği ne durumda. İşlemcide Intel alirsam i5-4460 AMD alirsam FX x8 8230 almayi düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir sisteminiz ile max grafikte oynuyorsaniz sisteminizi yazar misiniz?

Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam kardeaim ben oyunu max grafikte 39 ile 60 fps arasi aliyorum

sistem su sekilde
    amd fx6300
    asus ma75 mlx-3
    kingston 8 gb 1333mhz 2x4 kit degil
    corsair 550 wat 80 plus
    bost wk kasa

ama yakinda nasipse e.kartimi abakartimi ve ramleri degistiricem kasa olarakta corsair 400r aldim

suan sistemim anakart 61
    islemci stok sogutucu 46
    e.karti ise 45-49 arasi

en asagi 39 fps en yukari si 60 ama bazen 70 girdugum oluyor ama dedigim gibi bazen

• Peki AMD nin performansı nazil kardeşim ve stok fan ile ses yapiyormu 6300 ve sana yetiyormu donma takilma felan oluyor mu?

• Şöyle deyim hala multicore desteği gelmediği için amd işlemciler de sıkıntı var intelde ise ht destekli modellerde daha performanslı çalışmakta ayrıca ekran kartı da önemli sadece cpu ile bitmiyor iş.

• Ekran karti olarak MSI r9 280 gaming olani planliyorum. İşlemci olarak 8320 de karar kildim umarim değiştiremem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: egypt

Ekran karti olarak MSI r9 280 gaming olani planliyorum. İşlemci olarak 8320 de karar kildim umarim değiştiremem :)

FX8350 + R9 280X i geçen hafta topladım, oyun muazzam şekilde akıcı oldu, yüksek ayarlarda çatışma yoğunluğu yüksekken 40 lı fps leri görüyorsada, genelde 55 civarı açık alanlarda 100 fps üzerine dahi çıkabiliyor, ve bunlar olurken en ufak bi micro lag la karşılaşmadım...
  • hardgamer34 kullanıcısına yanıt
    bende bu karti alicam sizce nasil olur

SAPPIRHE R9 290 TRI-X.OC
    4gb 512 bit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardgamer34

quote:

Ekran karti olarak MSI r9 280 gaming olani planliyorum. İşlemci olarak 8320 de karar kildim umarim değiştiremem :)

FX8350 + R9 280X i geçen hafta topladım, oyun muazzam şekilde akıcı oldu, yüksek ayarlarda çatışma yoğunluğu yüksekken 40 lı fps leri görüyorsada, genelde 55 civarı açık alanlarda 100 fps üzerine dahi çıkabiliyor, ve bunlar olurken en ufak bi micro lag la karşılaşmadım...

Yalniz ben 280x değil normal 280 alicam. Umarim bekledigim oyun zevkini alirim :)

Bu arada işlemci için hangi sogutucuyu kullanıyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardgamer34

quote:

Yalniz ben 280x değil normal 280 alicam. Umarim bekledigim oyun zevkini alirim :)

Bu arada işlemci için hangi sogutucuyu kullanıyorsunuz?

fx8000 serisinin fan sesleri aşırı rahatsız edici, sadece yarım saat dayanabildim, vatan computer a koşup şu soğutucuyu aldım, fan sesi duyulmuyor

http://www.vatanbilgisayar.com/red-scorpion-lga-775_1156_1155_1366-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardgamer34 -- 7 Ekim 2014; 23:21:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

bende bu karti alicam sizce nasil olur

SAPPIRHE R9 290 TRI-X.OC
    4gb 512 bit

son derece iyi bir kart, yalnız çok güç de çeken bi kart, 550W ucu ucuna kurtarır sisteminde çok bileşen bağlıysa sıkıntı yaratabilir, ayrıca Fx6300 bu kartın performansından verim almanı kesinlikle engeller, 8350 veya İ7 muadili bir işlemci R9 290 nın hakkını anca verir. İşlemcine yatırım yapamıyacaksan R9 280 senin için daha doğru tercih olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardgamer34 -- 7 Ekim 2014; 23:27:31 >
    evet ama kart ikinciel ve takasla alacagımdan bana iyi bi fiyata gelicek multi player olarak oynadıgım tek oyun worl of tank dıgerlerı hep sıngle versiyonda oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

evet ama kart ikinciel ve takasla alacagımdan bana iyi bi fiyata gelicek multi player olarak oynadıgım tek oyun worl of tank dıgerlerı hep sıngle versiyonda oynuyorum

o zaman kartı kaçırma, ileride işlemci takviyesi de yaparsın, daha tatlı olur, karttan %100 verim alırsın
    ileride zaten 8350 750 wt psu 1866 ram ile 240 gb ssd zaten ama yavaş yavaş sadece bana laızm olan işlemciyi degiştirene kadar sıkıntı çıkarmasın zaten tek worl of tank oyunu oynuyorum pc basında acarsam anca 1 saat crysis 3 oda haftada bir belki
  • Benim sistem imzamda yazıyor. Sorun neden bilmiyorum ama FPS değerleri çok düşük geldi bana oyunun. Haritadan haritaya yada kamera açısına göre FPS çok oynama yapıyor. 90 gördüğüm de oluyor 27 gördüğümde fakat oynadığım haritalarının çoğunda 30-35 FPS arası gidiyor. Ve bu benim canımı sıkmaya başladı. Çünkü makineyi bu kadar kastırabilen bir oyuna rastlamadım şu ana kadar. Çok sistem gereksinimi de yok ama anlamadım bu sorun neyden kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.