Şimdi Ara

OYUNDA AŞIRI DERECEDE SALAK ADAM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her oyun istisnasız 1 tane gelir takıma ve kesinlikle last pick dahi olsa 1 tane CARRY çeker genellikle LC, Alchemist, Slark gibi herolardır.

Adamın oyun geçmişine bakıyorsun ard arda 7-8 oyun kaybetmiş. Acaba diyorsun takımı mı kötü tek tek oyunlara bakıyorsun Riki 1-11, Alc 3-18, LC 1-14 gibi skorlar görüyorsun fıttırıyorsun.

Ha bir de işin kötüsü bu beyin yoksunu arkadaşımız kendini PRO zannediyor

Abi adam LC ile jung kasıyor 20dk ne bir gang ne bir ulti hiçbir şey yok sonra bir bakıyorsun 20dk da bir bot bir de shadow blade kasmış

Ultiyi Refraction açmış templar a atmalar, 3 kişi arasına girip kenarda lion dururken shiva + assault kasmış axe a ulti atıp adamın yarı canını bile alamadan ölmeler, takım 3 kişi def yaparken top da creep ilerletmeye çalışıp biz yardıma çağırınca üzerinde tp varken bile yürüyerek gelmeler vs vs abi anlatılacak gibi değil zaten yukarı da belirttiğim gibi adamın son oyunlarını görseniz kusarsınız.

Her şeye eyvallah da benim suçum, günahım ne? Viperla sürekli oyun taşıyıp 1-2 salak yüzünden kaybetmekten sıkıldım vallaha. İlk oyun zaten ibretlik axe ve spect adamları feedlemekten yoruldular. İkinci oyunda her şey normal gibi görünüyor fakat legion ağır noob baya bildiğin ağır noob. Oyun başı bir halt yapmadığı gibi full free kasıp oyun sonu da full solo takılıp adamları feedledi. Puck ölmüş, 3 kisi def yapıyoruz adam top da kule aırken ölüyor

• baska hesap açıp high skill e falan geçmeye çalış sonra rank açarsın
  • Dota2 den LoL e geçtim daha az stresliyim hiç değilse Türkçe sövebiliyorum
  • Bu dediğinin aynısını bizzat yaşıyordum uzun süredir. Hani dedim acaba bendemi sıkıntı var , oyunun bana verdiği mmr'dan neredeyse iki kat daha yüksek arkadaşımın üyeliğiyle girdim oyuna , aynı oynuyoruz yani değişen tek şey yanımdaki supportun gerçekten support gibi oynaması , ward kaçırmaması , oyunun başında courier ben almam sen al kavgasının çıkmaması , support'un kendini carry için feda edebilir olması , gank yiyen lane'e ani tp atabilme zekasına sahip olması. Ama ben aynı bendim ve gayette uyum sağladım.

Bundan yaklaşık 2 ay önce öyle bir soluksuz win serisine sahiptim , mis gibi commend alıyordum istediğim seviyelere çıktım,aşağı yukarı 7,8 maç üst üste kazanıp, 1 maç falan zor bela kaybediyordum. Bir maçta 2 tane gerizekalıyla kavga etmemden ötürü bütün takım beni haksızca reportlayınca LP'ye düştüm ve tuzla buz oldu herşey. LP'den yenilgisiz 5 maç üst üste çıktım ama tekrar ranked'a girince sanki herşey tepe takla olmuştu. Bende konuşkanlık var olabildiğince takımı pozitif anlamda itebilen biriyim,biri ölse de saçmalasada tamam paşam sıkıntı yok diyen tipim ama öyle salak insanlar gelmeye başladı ki artık yani herif smoke almadan ursayla roshana gidiyor ve takımın yarısı ölü. yani dk olmuş 10-15 arası şimdi oranın wardsız olma ihtimali yok.Hangi akıl mantıkla invisin yokken smoke yokken roshana giriyorsun, 50 kere sinyal atıyorsun çık geliyolar diye , hoop herifler hem ursayı hem roshanı kesip aegisi de alıp %60-%40 olan maçı %90-%10 yapıyor. Ve bunun gibi benzer en az 20 tane maç var üst üste.

Oyunu bıraktıran son maçımı söylüyorum , bizim takımda silencer var , takım yine hafif gerzek kıvamında , silencer ile takımdan bi carry %100'lük kill'i kaçırınca kavga ettiler. Durum böyle olunca bizim silencer ultisini açmadı ward almayı bıraktı. Bende de legion var,güzel farm yapmışım blink var üzerimde herşeyim tam.Rakip 5man push yapıyor ,blink daggerla rakibin nukerını ultiliyorum tf'ye girmesi için atıyorum kendimi öne, ama her defasında ya hex ya stun yiyorum ekarte ediyolar beni.Bu olayın üzerine en az 5 kere tf'ye girdik ve ulti atmış olsa %1.000.000 ihtimalle kazanılacak tf'yi ,ultisini açmadığı için her defasında kaybettik. Adam çocuk gibi naz yapıyor , yahu diyorum kardeşim salak mısın? Ultini açıcaksın ve 25 mmr kazanıcaz oyun bitecek ,adam banane diyor. Bu maç öldüm öldüm dirildim 300 küsür ulti dmg olmasına rağmen adamlar hazimete uğraşmıştı bizi. Ben alev gibiyim yani sinirden , 1 saatimi sadece bir embesilin nazı uğruna harcamanın sinirini yaşıyorum. Neyse sakinleştim oturdum düşündüm yahu amacım ne benim bu oyundan? - Keyif almak. Peki alabiliyor muyum? - Hayır aksine sinir stres yaşıyorum. Peki niye oynuyorum, smurf niye açayım ya da niye bu kadar sinir stresi yaşayayım ki zaten hayatımızdan çıkmıyor stres , buraya gelip keyifli keyifli oynamak varken niye istemediğim bir insana dönüşüyorum? Yükselmek istiyorum ve her maç benim kaderim bir tane şımarık veledin elinde oluyor. Bunu düşündüm ve bıraktım oyunu. 3 haftadır oynamıyorum oyunu ve acayip rahatım. Tavsiyem aynısı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 29 Haziran 2016; 20:37:07 >

• Keşke bırakmayıp biraz ranklara ara verseydin bir ekip bulup normal maç falan atsaydın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.