Şimdi Ara

Oyunda ban problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim başıma da böyle geldi. Aynı IP banı. 9999 saat. IP ayarlarına gircen öyle. Bunda da ben acemiyim, IP yi çökertme olasılığım yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

IP ban yemişsin.

mac

hocam ya bu adsl mac adresı nasıl değişir. artık banın ordan olduguna eminim çünkü sabit kalan tek şey o nası çözecez

google'dan "mac adresi nasıl değiştirilir" yazmayı denedin mi

şuna bir baksana 7 ise:

http://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/309672-programsiz-mac-adresini-degistirmek-resimli-anlatim.html

olur mu olmaz mı bilemem daha önce hiç denemedim.olmazsa yeni modem çak gitsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

IP ban yemişsin.

mac

hocam ya bu adsl mac adresı nasıl değişir. artık banın ordan olduguna eminim çünkü sabit kalan tek şey o nası çözecez

google'dan "mac adresi nasıl değiştirilir" yazmayı denedin mi

şuna bir baksana 7 ise:

http://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/309672-programsiz-mac-adresini-degistirmek-resimli-anlatim.html

olur mu olmaz mı bilemem daha önce hiç denemedim.olmazsa yeni modem çak gitsin.

abi buna baktımda bu modeme atmıyor yani modemin mac adresi aynı kalıyo bu pcyle alakalı sanırım bunları araştırdım ama modeme atanlarda var ve onun nası oldugunu bulamadım. sağol yinede

• tamam işte exeter hocam söylemiş zaten ya modeme ya ağ çipi yüzünden diye.mesela o oyunu oynamayan arkadaşının evine götür kasayı bağlan internete.giriyorsa modeme atmışlardır, girmiyorsa ağ çipine atmışlardır.
  • quote:

tamam işte exeter hocam söylemiş zaten ya modeme ya ağ çipi yüzünden diye.mesela o oyunu oynamayan arkadaşının evine götür kasayı bağlan internete.giriyorsa modeme atmışlardır, girmiyorsa ağ çipine atmışlardır.

abicim evet modeme attılar ağ çipine değil denedim bunları. ama modem almadan bunu çözemez miyiz
  • Mac ip si degismez cihazlarin. ip ban diyenler her baglandiginda adamin ip si degisiyor zaten. Mac ip si her makinenin farklidir ve asla degismez.

Arkadasim eger modeme atmislarsa yapacak birsey yok ama benim dedigim gibi kablo ile bagla cihazi oyle dene o halde girerse wireless yemistir banı. eger gene girmezse o zaman modem degisecek...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.