olur mu olmaz mı bilemem daha önce hiç denemedim.olmazsa yeni modem çak gitsin.
abi buna baktımda bu modeme atmıyor yani modemin mac adresi aynı kalıyo bu pcyle alakalı sanırım bunları araştırdım ama modeme atanlarda var ve onun nası oldugunu bulamadım. sağol yinede
tamam işte exeter hocam söylemiş zaten ya modeme ya ağ çipi yüzünden diye.mesela o oyunu oynamayan arkadaşının evine götür kasayı bağlan internete.giriyorsa modeme atmışlardır, girmiyorsa ağ çipine atmışlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: bz9ai
tamam işte exeter hocam söylemiş zaten ya modeme ya ağ çipi yüzünden diye.mesela o oyunu oynamayan arkadaşının evine götür kasayı bağlan internete.giriyorsa modeme atmışlardır, girmiyorsa ağ çipine atmışlardır.
abicim evet modeme attılar ağ çipine değil denedim bunları. ama modem almadan bunu çözemez miyiz
Mac ip si degismez cihazlarin. ip ban diyenler her baglandiginda adamin ip si degisiyor zaten. Mac ip si her makinenin farklidir ve asla degismez.
Arkadasim eger modeme atmislarsa yapacak birsey yok ama benim dedigim gibi kablo ile bagla cihazi oyle dene o halde girerse wireless yemistir banı. eger gene girmezse o zaman modem degisecek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme