Şimdi Ara

Oyunda ban problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim eğer yanlış olduysa k.bakmayın. Arkadaşlar ben bi oyunda bi serverdan tam 2 sene önce ban yedim ve haala o servera giremiyorum. bu süre zarfında başka bilgisayardanda girsem sonuç aynı (you have been banned from this server) Eskiden olsa modeme res atınca tekrar giriş yapabiliyorduk ya da başka bir pc den girdiğinde sorun kalmıyordu. Fakat bu nasıl bir bansa modemin neresine attılarsa naparsam yapayım yinede giremiyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

• Oyunlarda modem değil hesap banlanır yani o kullanıcı adıyla giremezsin bidaha o servera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Oyunlarda modem değil hesap banlanır yani o kullanıcı adıyla giremezsin bidaha o servera

hayır kardeş öyle değil hesaplı bir oyun değil yani. counter gibi düşün nick yazıp servera baglanıyosun ve o nickle banlansan dahi tekrar girebilirsin modeme res atarak.

fakat bu sistemi çözemedim haala
  • quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

quote:

Oyunlarda modem değil hesap banlanır yani o kullanıcı adıyla giremezsin bidaha o servera

hayır kardeş öyle değil hesaplı bir oyun değil yani. counter gibi düşün nick yazıp servera baglanıyosun ve o nickle banlansan dahi tekrar girebilirsin modeme res atarak.

oyunun adını söylerseniz daha fazla yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shit.kaka

quote:

Orijinalden alıntı: aTaKaNuA

quote:

oyunun adını söylerseniz daha fazla yardımcı olurum.

oyunun adı return to castle wolfenstein.

2 senedir banlıyım ve bu ban modeme atıldı ama nasıl bir ban anlamadım.

• Girmeye çalıştığınız server PunkBuster kullanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shit.kaka

Girmeye çalıştığınız server PunkBuster kullanıyor mu ?

hayır kullanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG (pc) hile durumu nedir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkiye IP leri banlanmis olmasin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Turkiye IP leri banlanmis olmasin?

yok ya kuzenım oynuyor başka yerlerdede oynayabiliyorum ama benim modeme ban atmışlar ve nası bi ban anlamadım res atsamda çözüm olmuyor.
  • modeme degilde bilgisayarin ag kartinin yada modemin mac ip sine ban yemis olabilirsiniz. Buda sizin makinenin baglanmamasi anlamina gelir.
  • quote:

modeme degilde bilgisayarin ag kartinin yada modemin mac ip sine ban yemis olabilirsiniz. Buda sizin makinenin baglanmamasi anlamina gelir.

doğrudur kardeş benim bildiğim tek ban vardı o da res atarak çözülüyordu zaten.

peki bu dediğin banın çözümü nedir napabilirim
  • modeme kablo ile baglaniyorsan 2 secenegin var birincisi bir baska ethernet karti ile denemen yada kablosuz baglaniyorsan kablolu ile denemen( ethernet yada wireless kartin mi ban yedi bunu gorebilmek icin) yada baska modem denemen.
  • quote:

modeme kablo ile baglaniyorsan 2 secenegin var birincisi bir baska ethernet karti ile denemen yada kablosuz baglaniyorsan kablolu ile denemen( ethernet yada wireless kartin mi ban yedi bunu gorebilmek icin) yada baska modem denemen.

wireless kartı ban yedi hocam
  • IP ban yemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

IP ban yemişsin.

çözüm nedir
  • wireless yediyse ethernetten dene eger ethernette de giremezsen modem yemistir bani degistirir girersin...
  • quote:

wireless yediyse ethernetten dene eger ethernette de giremezsen modem yemistir bani degistirir girersin...

modemin mac adreslerini nasıl değiştirebilirim ?
  • IP Ban yemişsin. IP adresini değiştirmedikten sonra giremezsin. Farklı bir olay. Arkadaşın başınada gelmişti.
  • quote:

IP ban yemişsin.

mac
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

quote:

IP ban yemişsin.

mac

hocam ya bu adsl mac adresı nasıl değişir. artık banın ordan olduguna eminim çünkü sabit kalan tek şey o nası çözecez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.