Şimdi Ara

Oyunda bu sicaklik CPU yu yakar mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar MOST WANTED oynarken windows tusuna bastim ve windowsa dondugum anda everestin olctugu degerlere baktim. Ölctugu degerler L1 cache icin 65, L2 cache icin 70, ama bu degerler windowstayken 5 -10 sn sonra 50 ve 60 dereceye dusuyor?

sizce naapiyim oynamayim mi oyun? HANGI SICAKLIGIGA KADAR NORMAL ISLEMCI ICIN? bu arada ekran karti sicakligi da 80 civari oluyor ama sanirim 80 e kadar bi problem olmaz ekran karti icin.

ben de oynamak icin gf go 7600 almistim, islemci de turion 64 tl-52

• ekran kartı 80 derecemi bi yanlışlık olmasın kardeş neyle ölcüyorsun hangi programı kullanıyorsun,peki 80 lere cıkıyor kasılma kapanma donma varmı makinada?
  • Notebook Hardware Control bu programı denemelisin ısı değerleri için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 5 Kasım 2006; 0:42:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

Notebook Hardware Control bu programı denemelisin ısı değerleri için

kesinlikle tavsiye ederim bende kullanıyorum bu programı gayet guzel. ister pc olsun ister notebook olsun cok iyi iş cıkaran bir yazılım. bilgisayara istediğin gibi mudahale edebiliyorsun. istedigin sekilde calısması saglayabiliyorsun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 5 Kasım 2006; 21:00:50 >
  • 80 dereceyi ekran kartinin cekirdek sicakligi olarak gorteriyor nvidia, ama cekirdek yavaslama esigini 110 dereceye koymuslar, yani ekran karti 110 dereceye geldiginde bana uyari vercek, buna gore normal degerler icindeyim. Ama benim asil sorunum oyundayken veya everestle cpu yu benchmark yaparken, islemcim 70 dereceye cikiyor, islemcimin dayanma sinirini bilmiyorum, MOST WANTED oynarken yakarmiyim 70 derecede?

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

ekran kartı 80 derecemi bi yanlışlık olmasın kardeş neyle ölcüyorsun hangi programı kullanıyorsun,peki 80 lere cıkıyor kasılma kapanma donma varmı makinada?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.