Lag sorununa artık bir çözüm bulunsun. İtemlerin tanıtım sayfaları normal boyuta indirilsin. Az bulunan ve görülen itemlerin türkçe açıklamaları sitede yer alsın.
Aklıma gelen ilk 3 bu...
oyunun dataları yeniden yazılsın yeni grafik motoru getirilsin. karakteri mause ile yürütme dışında herşeye server desteği gelsin. oyun tamamen paralı olsun.
bu arada bişi söylemek istiyorum. bu k2network ne yaptı: pedal macro gibi uygulamaları önlemek için minora cd getirdi.
bişi soruyorum k2n bilmiyormu 15 yaşında çocukların bile tbl ile oynayıp her skill in cd sinin kalkabildiğini. kadeşim yapıyorsun uygulama güzel tamam ama neden yaptığın şeyi server destekli yapmıyorsun. şimdi tbl ile oynayanlar eskisi gibi minor yapıyor. tblden anlamayan arkadaşlarlar belkide elleriyle hala minor yapmaya çalışıyorlar.
arkadaş size bişilerdaha söylüyorum akıllı olun biraz bu oyunda: tbl ile can ile mana potu beraber basılabiliyor mage ve prilerin skilleri failsiz hale getirebiliyor.
bu saydığım bi kaçı bunlar zaten oyunu değiştiren unsurlar.
giderek oyuncu kitlesi azalıyor. azalmakla kalmayıp yaş ortalaması düşüyor bu oyunun. ben bıraktım daha zevkli bir online oynuyorum. darısı sizin başınıza
1- BP'lere light feet eklensin 2- Priest sheller int istemesin ( bu sayede Bp'ler shell giyebilir) ^^ 3- Koşarkende heal atılabilisin
quote:
Orjinalden alıntı: Sacha_buffer
1- BP'lere light feet eklensin 2- Priest sheller int istemesin ( bu sayede Bp'ler shell giyebilir) ^^ 3- Koşarkende heal atılabilisin
Cok sacma olmus
Eger boyle birsey istiyorsan giricen pw servere tbl leri yuklicen
1)Pre.siz Giriş Olması 2)Kendi Car.'min 83 Lv OLması 3)Tek Başıma Clanımın G1 Olması
quote:
Orjinalden alıntı: TqMaqe
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Oyunun 18+ olmasını. Data dosyasının tek parça olmasını. Online GM desteği bulunmasını.
+18 olması acayip. Yani nasıl engellenebilir ki?
Düşünsenize KAYIT OLURLEN k2 NETWORK SANA CAM AÇTIRIYO ONA GÖRE KAYIT OLABİLİYOSN
quote:
Orjinalden alıntı: BilgeKağan
quote:
Orjinalden alıntı: Sacha_buffer
Cok sacma olmus
Eger boyle birsey istiyorsan giricen pw servere tbl leri yuklicen
Topic' in sadece eğlence ve fikir alışverişi için açıldığının farkındasındır umarım. Biz burda espiri olsun diye birşeyler söylüyoruz. O küçük beynini çok yorma istersen (?)
quote:
quote:
quote:
Oyunun 18+ olmasını. Data dosyasının tek parça olmasını. Online GM desteği bulunmasını.
TC kimlik no ile account alımı sayesinde, full ücretlendirme sayesinde, kafelerde denetimin artması sayesinde... İstense her türlü olur.
En basitinden adam babasının kredi kartı ve kimliğini kullanarak kaydetse? Biraz zor olur bence ama çok seviyeli bir oyun haline gelir. " Sw pls" "Yok sw" "........"
Arkadaşlar Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...
Burada Tbl lerden bahseden HardNight Arkadaşım.
Tbl lerin Minor CD kaldırmak için olanını biliyorum bende var.
Can ve Mana Aynı anda basma, Pri ve Mage skill fail vermeme Tbl lerini nereden bulacagımı bılıyorsan pm den lınk verebılırmsın
Oyun Artık eskısı gıbı degıl premıumsuz ve gbsiz bişeyler yapmak büyük yetenek
Tekrar ediyorum Konu eğlence için açtım ve En uçuk yorumlara gülebilmek için açtım
Diğer yorumları da bekliyorum .
quote:
quote:
quote:
quote:
TC kimlik no ile account alımı sayesinde, full ücretlendirme sayesinde, kafelerde denetimin artması sayesinde... İstense her türlü olur.
En basitinden adam babasının kredi kartı ve kimliğini kullanarak kaydetse? Biraz zor olur bence ama çok seviyeli bir oyun haline gelir. " Sw pls" "Yok sw" "........"
Sen baba olsan müsade eder misin?
Dupe Koxp Bug
3'ü Olmazla olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT
oyunun dataları yeniden yazılsın yeni grafik motoru getirilsin. karakteri mause ile yürütme dışında herşeye server desteği gelsin. oyun tamamen paralı olsun.
bu arada bişi söylemek istiyorum. bu k2network ne yaptı: pedal macro gibi uygulamaları önlemek için minora cd getirdi.
bişi soruyorum k2n bilmiyormu 15 yaşında çocukların bile tbl ile oynayıp her skill in cd sinin kalkabildiğini. kadeşim yapıyorsun uygulama güzel tamam ama neden yaptığın şeyi server destekli yapmıyorsun. şimdi tbl ile oynayanlar eskisi gibi minor yapıyor. tblden anlamayan arkadaşlarlar belkide elleriyle hala minor yapmaya çalışıyorlar.
arkadaş size bişilerdaha söylüyorum akıllı olun biraz bu oyunda: tbl ile can ile mana potu beraber basılabiliyor mage ve prilerin skilleri failsiz hale getirebiliyor.
bu saydığım bi kaçı bunlar zaten oyunu değiştiren unsurlar.
giderek oyuncu kitlesi azalıyor. azalmakla kalmayıp yaş ortalaması düşüyor bu oyunun. ben bıraktım daha zevkli bir online oynuyorum. darısı sizin başınıza
hangi oyun ?
Oyunun Eski KE dönemine Dönmesini istiyorum İlk bastaki Canavarın Cıkıp Yine Bana Bağırmasını İstiyorum Birde +9 İtemlerin Kalkmasını İstiyorum
Evet güzel yorumlar için teşekküler.
Coşturalım yakalım şu konuyu :)
1. Priestlerin koşarken heal yapması mantıklı olabilir.
2. lag-koxp-wall hack vs gibi şeylerin kalkması
3. bide şu buglar
Desene priestler hic yatmıcak artıq :) Ben de isterdim ki roguelar kosarken ok atsın :)
Neden asaslar spike atıor kosarken de bız yururken ok atamıoruz
Gercek hayatta yururken atılabılıor mesela :)
Evet konuyu yakalım arkadaslar...
Degerli yorumlarınız ıcın tesekkurler konu eglence amaclı en ucuk yorumları merak edıyorum.
Magelere sw tarzında bişy olmasını Online Türkçe konuşabilen GM olmasını Koxp kalsın sadece cz de kullanılmasın
Adama rezz bastıklarında Mesela " xxx kişisi sizi 30 taş'a kaldırmak istiyor kabul ediyomusunuz ? " gibi soru sorulması lazım.
Nacizane yorumlarınız için teşekkürler konu alevlendi gidiyor
Rezz konusunda akçalı arkadaşım çok güzel düşünmüssün
Yorumlara devam konu 1000 goruntu ve 100 msj ı gececek ınsallah
quote:
bnce yanlıs dusunuyorsun 18 yasından kucuk ler war oyunda cok olgunlar kendı hallerınde oynuyorlar bi de buyukler war 18 den buyuk olmasına ragmen kazık atıyo kufredıyo +18 bi kısıtlama deıL bnce bnce olması gerekenler 1. Herkesin item kitlemesının bedava olması soyulmalar boylece cok zor olacak 2. Minor cd kalkması 3. Hileler dha cok engellenmelı