Şimdi Ara

##Oyunda En Çok Olsun Dediğiniz '3' Olay##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu sadece eğlence amaçlıdır aklıma geldi açayım dedim nacizane cevaplarınızı bekliyorum.

Öncelikle ben başlıyım

1-Minor CD nin kalkmasını...
    2-Upgrade Basmanın garanti yollarının olmasını....
    3-Süper güvenlik önlemleri alan forumumuzdaki arkadaşlarımızın artık soyulmamasını [X( (onlar bile soyuluyorsa biz ne yapalım)

.

• Oyunun 18+ olmasını.
    Data dosyasının tek parça olmasını.
    Online GM desteği bulunmasını.
  • +18 güzel hoşta o sınırda bende yok olmuş oluyorum
    +18 yerine zeka yaşı-18'lere kapansa daha güzel olur
    öyle değil mi vahit abi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Oyunun 18+ olmasını.

+18 olması acayip.
    Yani nasıl engellenebilir ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ch4k4ll

Arkadaşlar konu sadece eğlence amaçlıdır aklıma geldi açayım dedim nacizane cevaplarınızı bekliyorum.

Öncelikle ben başlıyım

1-Minor CD nin kalkmasını...
    2-Upgrade Basmanın garanti yollarının olmasını....
    3-Süper güvenlik önlemleri alan forumumuzdaki arkadaşlarımızın artık soyulmamasını [X( (onlar bile soyuluyorsa biz ne yapalım)

.

2-Upgrade Basmanın garanti yollarının olmasını

Banaa Sorarsan Gm Destekli kişiler var onlar için upgrade basma Garanti Zaten

• garanti yoları neden olsunki ozaman itemi bulan +10'a basar ne anlamı kaldı
  • oyuna sadece premium alabilenlerin girmesi boylece oyunun ilkoul çocukları tarafından oynanaması.

Oyunda bug kalmamasını pedal + macro seri pot vs .. hile hurda ların olmamasını

K2 Network un paraya tapmamasını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1)Kazandıkları paranın hakkını versinler!!!
    2).................
    3).....................

Diger 2 secenege birşey yazmama gerek yok
  • quote:

Oyunun 18+ olmasını.

+1 gerisi fasa fiso
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

1)Kazandıkları paranın hakkını versinler!!!
    2).................
    3).....................

Diger 2 secenege birşey yazmama gerek yok

+1905
  • Oyunun tamamı paralı olmalı bence. Neden derseniz. O kadar çok seviyesi düşük kişi var ki. Ama k2 para kaybedeceğini bildiği için göz yumuyor bunlara.
  • 18+ olması oyunu bayar bu seferde fakat en azından ortaokulu bitirmiş lise ve universite çagında ve en fazla 25-27 yasları arasında (2oğlu olan hatta torunu olan ve bu oyunu oynuyan adamları biliorm) gerçekten güzel olurdu
    pre kullanımına bu kadar zorlanılmamasını
    onlime gm destedigini yanı sıra türkçe destegin her kullanıcıya saglanması gerçekten güzel olurdu
  • O Ne biçim Bir açıklama Kardeşim . Alalala Alalala Ulan Sen bizi Güldürdün. Allah'ta Seni Güldür EMi .
  • oyun kapansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Oyunun 18+ olmasını.

+18 olması acayip.
    Yani nasıl engellenebilir ki?

TC kimlik no ile account alımı sayesinde, full ücretlendirme sayesinde, kafelerde denetimin artması sayesinde... İstense her türlü olur.
  • kesinlikle gb alımı satımı yasaklansın yani bi şekilde buna son verilsin ne şekilde olabileceği hakkında pek bi fikrim yok ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Oyunun tamamı paralı olmalı bence. Neden derseniz. O kadar çok seviyesi düşük kişi var ki. Ama k2 para kaybedeceğini bildiği için göz yumuyor bunlara.

Warcraft oyna o zaman. +18 olmasi cok sacma. 18 yasinda olan ama hala büyümemis olan cok kisi var. Annesinin, Babasinin kimligi ile kayit olabilir.

1- Bug olmasin
    2- Hack olmasin
    3- Ticketlar ciddiye alinsin. (Aldiklari paranin hakkini versinler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusT18 -- 18 Kasım 2008; 22:55:44 >
  • 1- Walkre ve benzeri itemlerin kalkması
    2- Np transferinin engellenmesi
    3- Ytl ile item alış satış gb alış satışın engellenmesi yapanların ban yemesi
    4- Yaş sınırının +18 olması
    5- Minör CD nin kaldırılması fakat pedal gibi şeylerinde aynı zamanda engellenmesi ( biraz zor bir şey ama =)
    6- Gmlerin kimin ne olduğunu, takip etmesi, dupe bug,wall hack kullanların belirlenmesi.En azından serverda aktif olarak süreki bulunmalı.
    7- Şikayetler ciddiye alınmalı

uzun lafın kısası herkes 0 dan başlayıp tamamen oyun içi imkanlarla bir yere gelmeli. Emek veren combosunu charını en iyi kullanan iyi organize olmayı başaranlar iyi olmalı . Ytl ile toplanmış charlar engellenmeli.

3ü geçti ama daha yazacağım çok şey vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 18 Kasım 2008; 23:03:37 >
  • k2 network iflas etsin gençlik rahat nefes alsın
  • Oyun kapansın ve OKADAR YTL VERİP +9 SHEL SETLER +9 RAPTOR LAR +9 SHARD LAR +7 CS LER ALANLARIN SURATINDAKİ O İFADEYİ GÖRMEK İSTERİM

Dip Not : L.J ardreamde gıcık kaptı sanırım bana 3kez ST yaptı alamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 19 Kasım 2008; 1:05:48 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.