Şimdi Ara

önemsiz ama önemli bir sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar.araba alınca farkettimki sanayide bir araba sadece bir yerde hallonmuyor.her sorunun farklı alanları var.
    mesla yazmış oto bakım.rica etsem oto bakım arabanın hangi kısımlarına bakar.
    arabamın kapı telimi diyorlar o kopmuş nereye götürmem gerek.
    camlar çok zor açılıyor ve kapanıyor.kapı açılmıyor.nereye götürmem gerek.
    debraj-fren için hangi bölüm.
    silecekler?
    ve....
    araba 90 model lada.
    arbanın silecekelri niye çok zor çalışıyor yani ölü gibi sebebi sizce ne olabilir.peki arkadaki silecek niye çalışmaz onun yerimi ayrıdır?
    arabamın kapıları bir açılır bir açılmaz merkezi kilit açıyorum açılıyor bazen kapı açılmıyor.teli dışında.arka kapılar açılmıyor.bazen açılıyor.sizce sorun ne olabilir.ve hangi bölüm bakıyor bunlara.
    arabanın yağına suyuna nasıl bakılır?ne zamanda bir bakılır.
    arabayı çalıştırırken marşa hemen basıp çekilmez değilmi.çünkü çalışmıyor öyle marşa basıyorum o şekilde gaza basıyorum o arada akü ışığı yanıyor.aküdenmi gitmiş oluyo.bunu açıklarmısınız.
    öğrenemem gereken çok şey var ama en azından artık tragife çıkıyorum.sadece cumartesi pazar kullanıyorum.tabi bir hafta içinde unutorum sanırım ki.binerken çok korkuyoruym.
    lütfen cevapalrsanız memnun olurum.benim için oldukça önemlidir.

• aga, sende tam arabaya çatmışsın haaa, ammada derdi varmış senin arabanın
  • İsmine hürmeten cevaplayalım

Cam, kapı, kilit, kapı teli gibi bilimum işleri kaportacı yapar. İyi bir kaportacı bulacaksın.

Silecek, marş, akü gibi konulara da oto elektrikçi bakar.

Fren, balata, motor tamiri gibi konulara da tamirciler bakar. Servis diye tabelaları vardır. Oto bakım servisi falan da yazarlar tabelaya.

Her ne olursa olsun sıkı pazarlık yap.

Araban belli, bütçen belli. Sadece haftasonu bindiğin arabada herşeyi de yaptırayım diye uğraşma. Yoksa çok paran gider. Yürüsün yeter mantığıyla binilmezse bu yaştaki arabalar çok para yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 2 Şubat 2009; 22:58:45 >
  • o.b.k.allah razı olsun.alnından öpüyorum kardeşim.büyük bir iyilik ettin.sadece meraktan yazdım.cahiliz işte...
  • sanayide iyi usta bulmak önemli..
    iyi bir usta aracına yapacağın masrafı azaltırken bazı uyanıklarda en ufak arızayı abartıp daha çok para almaya kalkarlar
  • Orjinalden alıntı: O.B.K

İsmine hürmeten cevaplayalım

güzel b ayrıntı..
  • Ladaların kapı kilitleri ve arka sileceği çabuk bozulur iyi bir yere yaptırman gerek arkadaşın biri güzelce cevaplamış zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.