Şimdi Ara

***Oyunda en mutsuz olduğunuz aN*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstünde kekuri vs unique olan charımın account ıd türkçe karakter olması nedeniyle banlanması.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achteruit -- 27 Mayıs 2007; 20:20:00 >
  • en az 10 tne fp den 1 tnesinin bile +8 olmaması..
    bide görev md mi +5 e basarken yaktım günlerce uyuyamadm ..
    bide çarımın BAN yemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightlight

üstünde kekuri vs unique olan charımın account ıd türkçe karakter olması nedeniyle banlanması.........

arkadaşım üzüldüm
  • ßoss'un Drobu ßenim Oldugu Halde İtemi Cekemem Sonradan Farkettimki Fazla Pot Varmıs Ama İs İsten Gecti
  • xtrap hatası verdiği an
  • 1 senelik charımın çalındığını öğrendiğim an....
  • bnm en mutsuz anım adama busu 999 dan sattıgım andı
  • Oyunda en mutsuz oldugum aN :D Bİsey basarım mesela shrd +6 7 e cekecem elimdede benim kullandıgım md +7ler var :D shard yanar chitin +7 lerim de yanar md lerde yanar :D bu kadar !! :D
  • hb+7e 8 denerken önünden 17 item yakmama rağmen 8e geçmemesi( zaten oyunu bırakıodum trina bile almamıştım hb+7e trinasız basmak zate büyük aptallık) bu en mutsuz olduğum anlardan biriydi bi de letterden yanlış ID'ye II+5 attığım an o zaman pathosun başlarıydı pis itemdi neyseki o attığım ID adında char açtım da kurtardım II+5i
  • TAbikide Hacklenmek...Banlansam neyse çünkü hesabı başkasıda kullanamıyo ama hacklenirsem o butun emeklerin başkasının oluyo
  • Bu oyunu oynamak yeter zaten mutsuz olmak için...
  • 15 tane +6 horn crosbowun birtanesinin bile +7 ye geçmemesi....
    +7 raptora Possion yerine yanlışlıkla RECUDE basmam...
    31 tane +8 wood staftan bir tanesinin bile +9 olmaması...

KISACA Oyunda en mutsuz oldugum anlar MAGIC ANVILIN ORADA oldugum anlardır...
  • CZDE HUMAN TOWNUN İÇİNDE 10LARCA KİŞİ WARKEN SONRADAN İÇERİ GİRİNCE KULELERİN BANA VURMASI VE YATIRMASI EN MUTSUZ OLDUĞUM AN.HA NOLCAK REZLEN ,50GİDER DERSİNİZ AMA BEN 2 GÜN LUFERDE REZ ARAYIPDA BULAMADIĞIMI HATIRLIYORUM VE GENELDE PRES OK YAPIYORUM ÇOK ACI KOYUYO
  • tabikide hack yedigim an o kadar emek verdigim charımın baskasının eline geçmesi beni delirtiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

quote:

Orjinalden alıntı: DarkRemuS

Charımın Hack yediğini anladığım an ...

aynen benimde

benim de en mutlu anım oldu o bırakmak açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: _delidevil_

80lik magemle yattım

Bende 80 % 99.99 Da 81 olurken Yattıgım An
  • quote:

Orjinalden alıntı: altanbabags

quote:

Orjinalden alıntı: _delidevil_

80lik magemle yattım

Bende 80 % 99.99 Da 81 olurken Yattıgım An

• quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

En Mutsuzum Anım Köpek Gibi LVl KaSIp Geriye DÖnüp Baktığımda Hiç Birşey Kazanmadığımı ANladığım Andı . . .

o zaman köpek gibi kasmak yerine bunun bir oyun olduğunu unutmayıp sadece eğlenmek için oynasan da burda gelip böle negatif yorumlar yapmasan daha ii olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asas4ever -- 28 Mayıs 2007; 13:17:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ö.ÇaKıR

quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

quote:

Orjinalden alıntı: DarkRemuS

Charımın Hack yediğini anladığım an ...

aynen benimde

benim de en mutlu anım oldu o bırakmak açısından

hala burada işin ne ??
  • en mutsuz anım pathosta ilk çıkan kekuriyi bekletmeyip 10m den satmam oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.