Ewt.Benim oyunda en mutsuz olduğum an +8 raptora posion basarken yattığım an.Peki sizin oyunda en mutsuz olduğu an nedir?
quote:Orjinalden alıntı: MyNameIs Ewt.Benim oyunda en mutsuz olduğum an +8 raptora posion basarken yattığım an.Peki sizin oyunda en mutsuz olduğu an nedir? yoksa logostaki o adam senmisin benim en mutsuz anım soyulduğum andı
quote:Orijinalden alıntı: birlik001quote:Orjinalden alıntı: MyNameIs Ewt.Benim oyunda en mutsuz olduğum an +8 raptora posion basarken yattığım an.Peki sizin oyunda en mutsuz olduğu an nedir? yoksa logostaki o adam senmisin benim en mutsuz anım soyulduğum andıDc olduğum an :P Allah başka sıkıntı vermesin .
quote:Orijinalden alıntı: RackleSSBir partye giremeyip uruk harilerinde ortasında kaldığım an... Bkz.yatmaya saniyeler kala :(:(:(:(:(
quote:Orijinalden alıntı: birlik001quote:Orjinalden alıntı: MyNameIs Ewt.Benim oyunda en mutsuz olduğum an +8 raptora posion basarken yattığım an.Peki sizin oyunda en mutsuz olduğu an nedir? yoksa logostaki o adam senmisin benim en mutsuz anım soyulduğum andıNe olabilirki yattığım zaman kafayı yiyom
quote:Orijinalden alıntı: LarausseMan_trNe olabilirki yattığım zaman kafayı yiyomAlıntıları Göster Charımın Hack yediğini anladığım an ...
quote:Orijinalden alıntı: PrerogativeCharımın Hack yediğini anladığım an ...Alıntıları Göster Ardreamde Mana potu yüzünden yattığım an :D
quote:Orijinalden alıntı: PrerogativeCharımın Hack yediğini anladığım an ...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DarkRemuS Charımın Hack yediğini anladığım an ... aynen benimde
quote:Orijinalden alıntı: PrerogativeCharımın Hack yediğini anladığım an ...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DarkRemuS Charımın Hack yediğini anladığım an ... Ve Öldüğüm An...Bi kaçtane Daha Warda Aklıme Gelmiyo...
quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDieDc olduğum an :P Allah başka sıkıntı vermesin . Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: AnotheRDie Dc olduğum an :P Allah başka sıkıntı vermesin . BeNiM X-tRAp sorunu en sinir olduğum şeydir 1474 patchden beri giremiorum oyuna 1 kez IZDIRAPla girdim ertesi gün patch geldi
quote:Orijinalden alıntı: HelloryCHquote:Orjinalden alıntı: DarkRemuS Charımın Hack yediğini anladığım an ... Ve Öldüğüm An...Bi kaçtane Daha Warda Aklıme Gelmiyo...Alıntıları Göster genelde pazarda item satamadığım zaman.
quote:Orijinalden alıntı: ToTyR0XBifrostta 3kez Üst Üste Exe Yattığım ANButun Gun Boss Kesıp Akşam Hala Elımde Hiç Bişi 0lamdığı An En Mutsuz Anımdı
quote:Orijinalden alıntı: ToTyR0XBifrostta 3kez Üst Üste Exe Yattığım ANdün ironx im gitti ve çok üzüldüm alıcaktım nerdeyse
quote:Orijinalden alıntı: CROCODlLedün ironx im gitti ve çok üzüldüm alıcaktım nerdeyseAlıntıları Göster DÜN SABAH BENİ SOYANLAR........ 90GB BYBY
quote:Orijinalden alıntı: RogueManTRDÜN SABAH BENİ SOYANLAR........ 90GB BYBYAlıntıları Göster +9 raptoruma elemental damage basarken yaktığım an bide +10 shellerim vardı onlarda rebirth basarken yandı ne hikmetse
quote:Orijinalden alıntı: vormound+9 raptoruma elemental damage basarken yaktığım an bide +10 shellerim vardı onlarda rebirth basarken yandı ne hikmetseAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: vormound +9 raptoruma elemental damage basarken yaktığım an bide +10 shellerim vardı onlarda rebirth basarken yandı ne hikmetse sen cok ucmusun
quote:Orijinalden alıntı: Nakuğodquote:Orjinalden alıntı: vormound +9 raptoruma elemental damage basarken yaktığım an bide +10 shellerim vardı onlarda rebirth basarken yandı ne hikmetse sen cok ucmusunAlıntıları Göster 14 tane item yaktıktan sonra reverse raptor +2 imin +3 olmaması
quote:Orijinalden alıntı: Nakuğodquote:Orjinalden alıntı: vormound +9 raptoruma elemental damage basarken yaktığım an bide +10 shellerim vardı onlarda rebirth basarken yandı ne hikmetse sen cok ucmusunAlıntıları Göster sabahın köründe büyük bi hevesle kalkıp charı açtığımda çıplak olduğunu görmem