Şimdi Ara

Oyunda Gerçekten Olduğuna İnandığınız Lanetler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ara sıra simge değiştirmezsem Lose streak yapıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip katarina alır 19-1 oynar oyunu taşır bknz : NoelDayı biz kata alırız 15-13 gibi bir skorla oynar oyunu taşımak değil double kill alamaz bknz : wtcnn
  • Lanet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibim olan tüm vayneler hi im gosu takımımda olan tüm vayneler hi im not gosu
  • * ranked girmeden önce özel oyunda pinge bakıp düşük olduğundan emin olurum. bakmazsam genelde ping yüksek oluyor.
    * seri maçlarında 3 maçın ilk 2 sini veya 5 maçın ilk 3 ünü direkt kazanmazsam o seri yalan oluyor.
    * aldığım şampiyonları genelde özel oyunda denerim ve iyice anlamaya çalışırım. fakat mide merak saldığım zamanlarda ahri ve orianna almıştım ve 2 sini de normal oyunda denemiştim. karşıma ahri denerken ahri, orianna denerken orianna gelmişti. ikisini de ilk ve son oynayışım oldu zaten daha da oynamadım.
    * ayrıca mid oynadığım zaman oynadığım hero fark etmeksizin her zaman karşıma ahri gelir ve o ahri bir çok sebepten ötürü normaldan fazla beslenir, oyunu bana zehir eder. bu yüzden ahriyi hiç sevmem, op olduğunu düşünürüm ve fp isem kesinlikle banlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevSakalSurat -- 27 Eylül 2015; 19:12:37 >

• Irelia oynayasım geldiği zaman karşı takımın banlaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

Ne zaman ranked girsem istediğim rolü alabiliyorum ama ne zaman normal girsem herkes kıtlıktan çıkmış gibi lane yazıyor bana HEP support kalıyor. O yüzden normal oynamıyorum artık. E paslandığım için ranked de giremiyorum. Paso ARAM. Lanet olsun.

Mid mid mid mid mid mid mid mid bende mid bende bende :D

• Ne zaman Kassadin alsam karşıma Zed gelir. 6 aya yakın süredir Kassadin oynamıyorum oynayayım dedim, Zed geldi.
  • Öncelikle iyi bayranlar qq olabilir biraz ama yasuo takımıma gelirse genellikle kaybediyorum. Onun haricinde pek bir sıkıntı yok.

• Jung farkı büyük değilse sup olarak taşırım o mal çıkarsa tüm lanelere 3.dönüşten sonra roa atar karşı jungle ı keser ejder e çağırırım ama jung gram yardımı olmazsa gg

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.