Şimdi Ara

Oyunda Gerçekten Olduğuna İnandığınız Lanetler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarı bıçak,mavi adam,ward iconları ve free iconlarla girersem %80 lose.
  • benimkiler;

1-önceki oyun lose aldıysan rankedda lose alırsın (istisnasız oldu bu bende)
    2-soloya kha alanın yüzde 90 noob çıkması (bütün kha oyuncularını eleştirmiyorum sakin)
  • Nami alirsam %89 civari win.

1 defa kaybettim Capon Balığımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 kusur lp ye ulasip sonra lose streak almak.

• vayne adc oynadigim zamanlarda kazaniyoruz :D ama feedliyorum ben, baskalari carryliyor
  • ne zaman top pant alsam aşırı ezerim ama oyun sonu yeniliyorum.
  • Thresh ile maçı takımda özürlü yoksa 90% taşıyorum. Karşıma gelen hiç bir threshe ezilmedim lanede. İş yanımdaki ADC de bitiyor doğrusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Seri maçlarınna kadar herşey güzel gider fakat seri maçında nerde toxic player varsa hepsi senin takımında olur
    Ard arda 3 win aldıktan sonra sonra takımına gerizekalı herifler gelir ve attıgın sonraki maçları kaybedersin

aynen ya 4 oyun kazandım seriye çıkmadan önce ilk başta iyi oynayan sonra normal oynayan kişiler geldi seriye bir girdim 3 seri maçında da master yi jungle en nefret ettiğim şey ya 3 ünde de yenildik

• Rengar aldığımda karşı tarafta pant alan birisi olduğunda oynama isteğim kalmaz ve genellikle yenilirim

Rengar aldığımda karşıya kha çıkarsa o kha hep feedler hiç rekabet olmaz aramızda uyuz oluyorum öle olunca nedense hep de yeneriz görevi şimdiye kadar 4 defa tmmladım
  • son pick mid ister ve bırakırsanız feedler
  • Diğer takım arkadaşnız ile canınız az kaçarken Noturne'ün ultisini size kullanması
  • Ne zaman destek şampiyonu alırsam karşıya blitz geliyor.
    Oyuna girerken birisi aldığı şampiyonda op'im derse afk kalıyor.
    Ne zaman Adc alsam, haritada sürekli mor kısıma düşüyorum ve oynayamıyorum. (alışma evresi)
    Aram'da bize ne zaman iyi takım gelse kaybediyoruz anasını satiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 4 Şubat 2014; 15:51:29 >
  • Dravenla oynarken karsima luci gelirse 10 oyundan 9 unda ben feedlerim ama ne ilginctir ki varus gelirse 10 oyundan 9unu ben tasirim

• Ne zaman karşıma Jinx gelse kaybederim.
    Ne zaman karşıma Morgana gelse biraz feedlesem bile kazanırız.
    Ne zaman iki takımda da Yasuo olsa karşıdaki tek atar bizimkisi vuramaz.
    Ve olmazsa olmaz.. İki Teemo varsa karşı Teemo harika mantar döşerken bizimkinin mayını minyonda patlar.
  • serideyken mutlaka takımıma afk veya feedleyen biri gelir
  • iyi oyuncular gelir üst üste oyun kazanıp seriye çıkarım sonra seriden hep düşerim
  • Karşı takımdan biri kayle alırsa oyunu taşır.Bizden biri alınca feedler flame yapar afk kalır.
  • oyunda streamer değilsen yandın bu kadar basit. stream yapan biriyle aynı oyundaysam ve o kişi karşı takımdaysa %60 - 70 ihtimalle yeniliyoruz bunada şöyle bir sebep bağlıyorum > karşı takımda streamer biri var diye millet tryhard mode : on şeklinde oynuyor böyle oluncada kazanıyorlar.
  • Ne zaman kennen alsam takımıma sersericellatlar kanunsuz98ler geliyor
  • Thresh aldığımda karşı bot laneyi dağıtmama rağmen %80 o oyunu kaybediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.