Şimdi Ara

Oyunda Gerçekten Olduğuna İnandığınız Lanetler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

Karşı leona alınca kazanıyor bizden biri alınca kaybediyoruz

yemin ediyorum bunu yazmaya gelmiştim. rakip leona adınca 5v1 girip penta atıcak gibi oluyor bizim leona sorakanın silence'ından tek yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sins Of Life

Seri maçlarına çıkana kadar dengeli maçlar oynayıp seri maçlarımda karşı tarafın fena ezmesi.

Az önce 2 seri maçımda da top'a teemo geldi. 2 lose
  • normal game de mid veya topta hero denersem kesin counterım gelir ağlamak isterim ezilmesemde moralim bozulur zevk alamam oyundan
  • Suana kadar lane de ezilipte oyun kaybettigim cok az olmustur. Ne zaman kotu ve sanssizlik bir baslangic yapip lvl,farm,kill olarak geri kalirsam o maci kazaniyoruz :S . Yine ayni sekilde genellikle cok fazla snowball olursam kaybediyorum neden bilmiyorum , belki de tasiyamiyorumdur :P
  • Ben Zed alınca Bjergsen karşımdaki alınca Faker Ama kesen ben oluyorum
  • fp isem kaybederim. bir de maç sonuçlarını yada lp durumumu arkadaşlarımla paylaştığımda sonraki maçlarım lose oluyor ha birde karşıda vi varsa o maç lose.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Seri maçlarına çıkana kadar dengeli maçlar oynayıp seri maçlarımda karşı tarafın fena ezmesi.

Arkadaşla girmiştik seri maçlarına çıkana kadar takımlar gayet güzel sorunsuz karşılaşmalar geçirdik. Ne zaman seriye çıktı soraka mid geldi oyunun başından itibaren oyunu alacağımız halde gg bu oyun diyen kha zix geldi. Riot bizi sınıyor bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Arkadaşla girmiştik seri maçlarına çıkana kadar takımlar gayet güzel sorunsuz karşılaşmalar geçirdik. Ne zaman seriye çıktı soraka mid geldi oyunun başından itibaren oyunu alacağımız halde gg bu oyun diyen kha zix geldi. Riot bizi sınıyor bence

Eşleştirmenin kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor bence. Benim seri maçım varsa seri maçı olanlarla eşleşsem daha iyi olur. Oyunculardaki ciddiyet artar en azından. Adam normal oyun gibi girip feedliyor benim seri maçımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 4 Şubat 2014; 1:48:44 >

• ne zaman .... lane bende diğerlerine gang git dendiği zaman o lane ölümüne feedler sonra suçu jungle atar
  • Ne zaman canım Teemo oynamak istese solo giderim ve karşıma hep Pantheon gelir. (Blind Pick'te)

Ne zaman durumumu SSStylish! yapsam en az 5 win streak yaparım. (20 win streak yaptım full bu durumla ) edit: evet cidden denedim ve kontrol ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 4 Şubat 2014; 2:03:56 >
  • Nocturne alırsam %90 win alıyorum kötü oynasamda ama hissetmem lazım.
    Son ve ilk pickdeki mid alırsa kaybediyoruz genelde.
    Topta ne kadar rakibi ezersem bot o kadar feedliyor
  • Hesabım lanetli
  • Win streakden sonra history'ye bakarsam sonraki maç kaybediyorum

Edit:streak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 4 Şubat 2014; 2:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşıda yasuo bir oynar aman Allahım yıkar ortalığı bizdekii yasuo blue yardım ederken yanlışlıkla lash hit yapar.
  • ne zaman wombo combo takımı kursak asla bunu beceremeyiz :D
  • mutlaka bi troll denk gelir.
  • Seri maçların ilkini kazanır diğer ikisini kaybederim
  • Her ligin 1 inde lanet vardır
  • Biz invade atıp kill alırsak kesinlikle yeniliyoruz Fakat karşı takım invade atıp kill alırsa yeniyoruz
    Ap herolara ilk item Rabadon çıkarsam lanei her türlü kaybediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroloshi -- 4 Şubat 2014; 4:01:14 >
  • olduğum takımı taşırım

karşısı honor atmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.