bende son 1 aydır sürekli aynı problemleri yaşıyorum ama modem eski ve hattım smile!!! net kaçtır baktırıyorum suç modemde diyorlar bugünde bu probler olunca hepten çıldırdım allah belanızı versin diye mesaj attım artık !!
Şimdi düzeldi latency değerleri iyi şu anda oynanabiliniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bulent35220
kullanıcısına yanıt
Hat modunu değiştirip dene bir belki faydası olabilir. Eğer bende ki gibi adsl2+ sinyalinden kaynaklanan bir problemse.
quote:
Orijinalden alıntı: Goril1
Hat modunu değiştirip dene bir belki faydası olabilir. Eğer bende ki gibi adsl2+ sinyalinden kaynaklanan bir problemse.
teşekkürler bu akşam fırsat bulursam bakayım ayarlara ;)
Sadece Diablo'da bu tür bağlantı sorunları yaşıyorsanız, VSync'i kapatıp oynamayı deneyin arkadaşlar. neredeyse 5 dakikada bir oyundan düşüyordum, şu anda hiç sorun yaşamıyorum.
okhay
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır yaşadığım bu sorunu sayenizde çözdüm. Normalde hiçbir sıkıntı yok nete girmede indirmede. Fakat diabloda insanı çıldırtacak düzeyde kopma sorunu yaşıyordum zaman zaman. Yerde kalan legendarylerim hesabı yok. VSync i kapatmak da aklımın dahi ucundan geçmezdi. Tekrar çok sağolun.
SON BİRKAÇ HAFTADIR ÖZELLİKLE 2.1.2 DEN SONRA İNANILMAZ HATALAR VERİYOR OYNANAMAZ HALE GELDİ NORMALDE LAGACY DÜŞÜYORD AMA 1-2 HAFTADIR HATA VERİYOR MASAÜSTÜBE ATIYOR TAKRAR OYUNA DÖNEMİYOR GÖREV YÖNETİCİSİNE BAKIYORUM YANIT VERMİYOR UYARSI VERİYOR SONRA DÜZELİYORDU ŞİMDİ MASAÜSTÜNDE KALIOR OYUNA TEKRAR DÖNÜLEMİYOR
iatros81İ
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Bazen çok alakasız görünen şeyler çözüm olabiliyor. Ben de tesadüfen keşfettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme