Şimdi Ara

Oyunda Kasma Ve Ekran kartı ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun Aleykum Kolay gelsin. Sistem özelliklerimi altta belirticem,ve ben asushd7850 ekran kartına sahibim. Oynadığım 1299 pvp serverınde ki İnventory açınca veya partye girince çok büyük kasmalar oluyor. Sanki orta seviye 128bit ekran kartlı pc de oynar gibi. Ben hd7850 den gtx760 veya 770 geçmek istiyorum. Bilen ve fikri olan herkes yardımcı olursa çok sevinirim.İstediğim çek şey kasmaması ve magelerin full nova ve efect olsa bile dara düşmemem :) Şimdiden teşekkürler.
     Oyunda Kasma Ve Ekran kartı ile ilgili.

• Hocam uyumlulukla alakalı bir sıkıntı vardır normalde o sistemle oyunun kasması imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Hocam uyumlulukla alakalı bir sıkıntı vardır normalde o sistemle oyunun kasması imkansız

Cevabın için teşekkürler dostum. Amd ekran kartlarında hd7850 de eski versiyon oyunları karşılamadığını duydum. Bu bilgi doğruysa eğer ekran kartını değiştirip dediğim gibi gtx760 geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeaİchSich

quote:

Hocam uyumlulukla alakalı bir sıkıntı vardır normalde o sistemle oyunun kasması imkansız

Cevabın için teşekkürler dostum. Amd ekran kartlarında hd7850 de eski versiyon oyunları karşılamadığını duydum. Bu bilgi doğruysa eğer ekran kartını değiştirip dediğim gibi gtx760 geçmeyi düşünüyorum.

bende eskiden hd6850 kullanıyordum ancak fpsde düşüş olmadığı halde göze hoş gelmeyen bir takılma vardı lol adlı oyunda.Şu anda gtx660ti kullanıyorum ve hiçbir oyunda o sıkıntıyı yaşamadım.

• quote:

quote:

quote:

bende eskiden hd6850 kullanıyordum ancak fpsde düşüş olmadığı halde göze hoş gelmeyen bir takılma vardı lol adlı oyunda.Şu anda gtx660ti kullanıyorum ve hiçbir oyunda o sıkıntıyı yaşamadım.

Hocam amd de minimum kasmalar her zaman olduğunu duymuştum ama hd7850 nin ihtişamına kapılıp aldım. Pişmanlık gibi değilde pvp 1299 da bende de minimum kasılmalardan ziyada desteklememesi çok kötü.Gtx 760 geçicem inş bu yorumunu dikkate alarak,tekrar katıldım kendi fikrime.

• quote:

Orijinalden alıntı: XenomorpheuS

quote:

quote:

quote:

Hocam amd de minimum kasmalar her zaman olduğunu duymuştum ama hd7850 nin ihtişamına kapılıp aldım. Pişmanlık gibi değilde pvp 1299 da bende de minimum kasılmalardan ziyada desteklememesi çok kötü.Gtx 760 geçicem inş bu yorumunu dikkate alarak,tekrar katıldım kendi fikrime.

Kardes bende hd 7850 asus v2 kullanıyorum aynı sorn bendede var inventort acıcaca kasma oluyor. Maradonda userleri görünce kasma oluyor. Sen ne yaptın çözümü buldun mu ?

• worner56 kullanıcısına yanıt
    Hocam tek çözüm değiştirmekti nvidia geçtim.
  • XenomorpheuS kullanıcısına yanıt
    Nvdia de sorun kalktı mı yani ? Bendede ati var kasmalar oluyorda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia da sıfır sıkıntı aldım kardeşim. Hatta x7 ile macrolar yaptım oyunda videolar aldım. Hiç bir sıkıntım olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.