video larda görüyuruz adamlarlarda mause nin üçgen biçimindeki işareti yok.bunu nasılyapıyolar.bilen varsa bi anlatabilirmi lütfen
video cekerken imleci dahil etmez ama sen illa imlec de olsun dersen video ayarlarında bu var
sen oyuna iken muaus imleci gorunmesin istiyorsan bu da oyunun ayarlarında var ama mausu gormeden nereye tıklayacagını nerden bilceksin
onlar normal o isaretle oynuo ama video mouseyi kaydetmio
saolun beylr yardımcı oldunuz
quote:
Orjinalden alıntı: _NetKing_
video cekerken imleci dahil etmez ama sen illa imlec de olsun dersen video ayarlarında bu var
sen oyuna iken muaus imleci gorunmesin istiyorsan bu da oyunun ayarlarında var ama mausu gormeden nereye tıklayacagını nerden bilceksin
aynen
kardeş benim bildiğim bi taktik var bende senin gibi yapıyorum bi lag esnasında direk potçuya veya başka bir eşya satan bi dükkana git ve soran sürekli bişerel tıla maouse oratadan kalkıyo ben lag olduğu zamanlar öle yapıyorum NOT:y6alnız lagın ortasında felan yapma lag başlarken yada biterken yap yoksa olmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: siensi
kardeş benim bildiğim bi taktik var bende senin gibi yapıyorum bi lag esnasında direk potçuya veya başka bir eşya satan bi dükkana git ve soran sürekli bişerel tıla maouse oratadan kalkıyo ben lag olduğu zamanlar öle yapıyorum NOT:y6alnız lagın ortasında felan yapma lag başlarken yada biterken yap yoksa olmuyo
Aynı yöntemı bnde kullanıorum.
olurmu öyle uyun kapatıyomu imleci ben imleci olan adamlarda gördüm game cam ile ilgili değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme