Şimdi Ara

OYUNDA MAUSE Yİ NASIL ORTADAN KALDIRICAZ VE NASIL SADECE İSARET KALACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • video larda görüyuruz adamlarlarda mause nin üçgen biçimindeki işareti yok.bunu nasılyapıyolar.bilen varsa bi anlatabilirmi lütfen

• video cekerken imleci dahil etmez
    ama sen illa imlec de olsun dersen video ayarlarında bu var

sen oyuna iken muaus imleci gorunmesin istiyorsan bu da oyunun ayarlarında var
    ama mausu gormeden nereye tıklayacagını nerden bilceksin
  • onlar normal o isaretle oynuo ama video mouseyi kaydetmio
  • saolun beylr yardımcı oldunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NetKing_

video cekerken imleci dahil etmez
    ama sen illa imlec de olsun dersen video ayarlarında bu var

sen oyuna iken muaus imleci gorunmesin istiyorsan bu da oyunun ayarlarında var
    ama mausu gormeden nereye tıklayacagını nerden bilceksin

aynen

• kardeş benim bildiğim bi taktik var bende senin gibi yapıyorum bi lag esnasında direk potçuya veya başka bir eşya satan bi dükkana git ve soran sürekli bişerel tıla maouse oratadan kalkıyo ben lag olduğu zamanlar öle yapıyorum
    NOT:y6alnız lagın ortasında felan yapma lag başlarken yada biterken yap yoksa olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: siensi

kardeş benim bildiğim bi taktik var bende senin gibi yapıyorum bi lag esnasında direk potçuya veya başka bir eşya satan bi dükkana git ve soran sürekli bişerel tıla maouse oratadan kalkıyo ben lag olduğu zamanlar öle yapıyorum
    NOT:y6alnız lagın ortasında felan yapma lag başlarken yada biterken yap yoksa olmuyo

Aynı yöntemı bnde kullanıorum.
  • olurmu öyle uyun kapatıyomu imleci ben imleci olan adamlarda gördüm game cam ile ilgili değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.