Bildirim
OYUNDA MOUSE KLAVYE DEVREDIŞI KALIO YARDIMM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Usb faremi yoksa eski tellimi telliyse belki teller tam oturmamıştır usb ise kablolar oynuyordur farklı bir usb porta bağlamayı deneyin farenizi bazen klavye ve mause belirli portlarda çalışıyor farklı portlarda çalışmayabiliyor -
usb mouse sorun yoktu virüs le alakası olabilir mi virüs progrmaı yüklüyorum taratıcam böyle bir sorun yoktu bu aralar başladı oyundan kaynaklıda olabilir dicem ama şimdiye kadar hiç olmadı bu hafta oldu çok sinir ediyor yerlerinide değiştiriyorum ama aynanda ikiside gidiyor laptopun klavyeside gidiyor anlamadım -
usb fare
şimdiye kadar böyle birşey olmadı virüsten olabilir diye program yüklüyorum taratıcam kafama takılan sadece oyunlarda oluyor half life oynuıyorum ordada donuyor ama masaüstünde veya chrome da dolanırken birşey olmuyor ve aynanda gidiyorlar laptopun klavyeside çalışmıyor birden duruyo herşey takılıo sinir birşey karşımdaki adamı vuramıyorum gelio bıçaklıo -
Laptop ve klavyeside gidiyorsa demekki sorun kasanın içindeki bağlantılarda normal kasa olsa aç derdim usb kablolarının girişlerine bak derdim ama laptop kasasıysa bir şey öneremeyeceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X