Bugün aklıma geldi de deathrattlelar ölüm nedenine göre şekillenebilir. Mesela Harvest Golem'i düşünelim. Kendi Harvest Golem'imi ben saldırırken öldürdüysem 2/1 gelsin ama adam öldürdüğünde defansif amaçlı öldüğü için 1/2 olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Mazel Tov
Malumunuz hepimiz oyunu oynuyoruz. Ve hepimiz yer yer şurası şöyle olsaydı yada bu böyle olmak yerine böyle olsa daha iyi olurdu diyoruzdur. Örnek vermem gerekirse bence galibiyet bonusu olarak 3 win - 10 gold yerine 5 win - 25 gold olsa daha iyi olurdu. Oyun içi mesajlaşma olmasa da 6 ifade yerine ifade sayısı çoğaltılmalı. Sizce oyuna neler eklenmeli, neler düzenlenmeli?
Biz burda fikirlerimizi söylesek de fark etmez ki, sonuçta Blizzard bunları duymadığı sürece ne düşündüğümüz çok fark etmiyor.
oray
kullanıcısına yanıt
Oyunu oynayanlar olarak aklımıza fikirler geliyordur. Bir şey sonuca ulaşmasa da oyunu oynayan kişilerle fikir alışverişi yapmış oluyoruz. Forumun amacı bilgi, düşünce paylaşımı, fikir alışverişi olarak özetlenemez mi? Hem belki aramızda Blizzard'dan görevliler vardır
Warlock ve priest için dot spelleri eklenebilir. Oyunda dot yok ve söylediğim anlamda zehir yok.
teslim olma olayında trollemek engellenmeli. çok çekişmeli oyun oluyo tam bitirici son darbeyi yapcam pat concede atıyo adam hiç zevk almıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: wendez2
teslim olma olayında trollemek engellenmeli. çok çekişmeli oyun oluyo tam bitirici son darbeyi yapcam pat concede atıyo adam hiç zevk almıyorum.
Vay arkadaş adam insanları ezmekten zevk alıyor, bir de bunu engellemek isteyenleri suçluyor Bırak adam onuruyla çekilsin bari.
2v2 3v3 falan gelsin.
bence 10sn tur süreli oyun modu gelsin. çok eğlenceli olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme