Şimdi Ara

Oyunda neler değişmeli, Oyunla ilgili önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz hepimiz oyunu oynuyoruz. Ve hepimiz yer yer şurası şöyle olsaydı yada bu böyle olmak yerine böyle olsa daha iyi olurdu diyoruzdur.
    Örnek vermem gerekirse bence galibiyet bonusu olarak 3 win - 10 gold yerine 5 win - 25 gold olsa daha iyi olurdu. Oyun içi mesajlaşma olmasa da 6 ifade yerine ifade sayısı çoğaltılmalı.
    Sizce oyuna neler eklenmeli, neler düzenlenmeli?

• Oyun içi mesajlaşma olmalı bence. Karşıma gelen Anduinlere küfür etmek istiyorum.
  • Oyunun türünü düşünce bence çok elzem bir şey değil ve suistimal edilebilir. Ama 6 ifadede bence yetersiz kalıyor. Ondan sohbet açılmasa da ifade sayısı yükseltilmeli.
    Ve Anduin'i silelim isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Oyunun türünü düşünce bence çok elzem bir şey değil ve suistimal edilebilir. Ama 6 ifadede bence yetersiz kalıyor. Ondan sohbet açılmasa da ifade sayısı yükseltilmeli.
    Ve Anduin'i silelim isterseniz
    Anduin silinirse şöyle tepki veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 15 Şubat 2014; 9:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

Anduin silinirse şöyle tepki veririm.

Alıntıları Göster
    Öncelik olarak şu rush deckleri bi tamamen nerflesinler veya kaldırsınlar.0 taktik ve direkt atack üzerine kurulu decklerden nefret ediyorum.Daha çok kontrol deck kullansa herkes ve oyunlar çekişmeli geçse daha zevkli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Öncelik olarak şu rush deckleri bi tamamen nerflesinler veya kaldırsınlar.0 taktik ve direkt atack üzerine kurulu decklerden nefret ediyorum.Daha çok kontrol deck kullansa herkes ve oyunlar çekişmeli geçse daha zevkli olur.

Rush deck nerflemek yerine heroların sağlıklarını(50hp) arttırmaları daha iyi olur.
  • quote:

Anduin'den sonra en nefret ettiğim şeydir rush deckleri. Tamamen aynı fikirdeyim ama bence nerflemesinler, direkt öldürsünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

quote:

Anduin'den sonra en nefret ettiğim şeydir rush deckleri. Tamamen aynı fikirdeyim ama bence nerflemesinler, direkt öldürsünler.

Alıntıları Göster
    "Acele et" emotion'ı olsa hiç fena olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Alıntıları Göster
    bence bu oyun wowa entegre edilmeli pet savaşları gibi. tavernalarda 1 masaya 2 kişi oturunca oyun otomatik başlamalı hemde bu sayede o boş tavernalar dolmuş olur gerçekte olması gerektiği gibi(çünkü warcraft evreni gerçek olsa kimse vaktini mount üzerinde orgrimmarda uçarak geçirmez herkes oturur tavernada bi masaya, Türkieydeki kafe misali). herolarda kendimiz olacağız, yani garoş ceyna reksar falan olmayacak. kartlarda raidlerden düşecek. legendarylerde yine raid bosslarından heroic modlarda düşecek misal

tabi hepsi hayal, bu dediklerimi asla yapmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

quote:

bende rush decklerden sıkıldığım için kendimde artık sadece rush deck oynuyorum. şu sıra hunter favorim zaten :)
    ama oyun içi mesajlaşma kesinlikle lazım. küfür gibi birşey olacaksa direk tek tuşla engellenebilir. ama düzgün oyuncularla oynarken muhabbet etmek kesinlikle çok zevkli olacaktır

• oyunca çok bug var ya la . bide hile koruması varmı oyunda bilgisi olan varmı acaba merak ettim.
  • quote:

Bence de,hadi 1 kerelik filan beklet ip çıkana kadar düşün ama her turn özellikle yaparmış gibi 2dk da bir oynuyor ayar oluyorum.
  • Watashi wa L des. kullanıcısına yanıt
    O değil de nick-avatar-imza kombo yapmışsın Azıcık alakalı olsalarmış
  • quote:

O değil de nick-avatar-imza kombo yapmışsın Azıcık alakalı olsalarmış
    Pirate ve Murloc'lara yaptıklarını diğer tüm türlere de yapabilirler aslında. Tüm Beast/Demon/Dragon'ları toplayanlara ayrı birer kart açabilirler. Oyuna biraz koleksiyon zevki gelir.
  • Belki aranızda bilen az ama söyliyeyim. Betanın ilk zamanlarında 5 win 5 gold veriyordu. Bu, patch ile 3 win 10 gold yapıldı.

Benim görüşüm oyuna PvE eklenmeli. Raid olabilir, belki başka birşey.

2v2 PvP olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Belki aranızda bilen az ama söyliyeyim. Betanın ilk zamanlarında 5 win 5 gold veriyordu. Bu, patch ile 3 win 10 gold yapıldı.

Benim görüşüm oyuna PvE eklenmeli. Raid olabilir, belki başka birşey.

2v2 PvP olabilir.
    rush decklerin çok fazla ellenceğini sanmam çünkü çok rahat counterlanabiliyo, ama gene de sinir edici değiller mi evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

rush decklerin çok fazla ellenceğini sanmam çünkü çok rahat counterlanabiliyo, ama gene de sinir edici değiller mi evet

Alıntıları Göster
    Priestlerin şunun çeyreğini bile yapmaları engellenmeli.

O priest ben değilim, birisi forumda paylaşmış bu resmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Priestlerin şunun çeyreğini bile yapmaları engellenmeli.

O priest ben değilim, birisi forumda paylaşmış bu resmi.

Alıntıları Göster
    O kartı nasıl bufflamışta 82'ye getirmiş olabilir ?

• quote:

Oyun içi mesajlaşma olmalı bence. Karşıma gelen Anduinlere küfür etmek istiyorum.

Kardeşim sen yılların konu dışı üyesisin. Nickini biliyorum, bir oyun için değiştirmişsin, benim içim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Oyun içi mesajlaşma olmalı bence. Karşıma gelen Anduinlere küfür etmek istiyorum.

Kardeşim sen yılların konu dışı üyesisin. Nickini biliyorum, bir oyun için değiştirmişsin, benim içim gitti

Eski nickimi geri alacam zaten de bir 6 ay takılayım böyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.