Şimdi Ara

oyunda olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kac saatir hata acaba turkiyenin heryeri boyle mi oyunda olan ltf yazsın

• kimse oyuna giremio cruel napcaz bilmiom 2.7 mb line wire indircem 15 dk oldu hala %7
  • Ya cruel bende giremiyom a.q. çıldırcam quest bitircektim bugün uffff...
  • olm bende launcer acılmıyo silicem oyunu yada az daha bekliyim bana sole burdan girilince
  • Ya tt de sorun varmış tüm net yavaş ben bırakıcam denemeyi girebilen olursa burdan yazsın ltf
  • bosuna silme bendede launcher cok gec acılıo bende silcektim ama silmicem bosuna silme internetten oluo
  • su anda girebilen veya oyunda olan varmıııııııı???????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ttnet in ülke dışı kabloları iptal beyler yabancı siteleri deneyin görürsünüz bağlanmıyo....
  • Dikkat le Dinleyin Şuanda Dünyanin Her Yerinde internet %60 giiti

Benim bilgim bu kadar ondan dolayı %40lık bi internet ilede oyun oynamak zor ve zaten şuan kimse burda msn oslun oyuna giremıyor habire dc verıyorrr

Bu olay bi kac günden beri ara ara oluyorr sehepi bilinmıyorr

• Cok seviyorum ya ben böyle yurduma yararli katkili telekomundan tut tüm bu sekilde calisanlarina a.kdklarmin insanlari okadar deli ettikleri yetmiyor rezalette sinir tanimiyorlar birgünümüzü ve bizim gibi insanlari bu sekilde magdur birakiyorlar ya ama onlarda hakli burasi turkiye diyolar begenmiyorsan git korede gir diyolar nete. sictimin kuklalari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabasan07

Dikkat le Dinleyin Şuanda Dünyanin Her Yerinde internet %60 giiti

Benim bilgim bu kadar ondan dolayı %40lık bi internet ilede oyun oynamak zor ve zaten şuan kimse burda msn oslun oyuna giremıyor habire dc verıyorrr

Bu olay bi kac günden beri ara ara oluyorr sehepi bilinmıyorr

birseyi yaziyorsun bari kaynaginida yaz baska ülkeye gittin denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 16 Şubat 2006 22:04:00 >

• ben girdim oyuna bu arada az once ama cok inanılmaz bir lag var ki ben hiç lag yaşamadım bu oyunda herneyse zaten baktım türk yok hiç yabancılarda gayet rahat oynyurodu sanırım sadece bizden
  • hadi ya cidden kimse oyuna giremiyormu oyun c9 dc hatsı veriyor loginde bende benim bilgisayarda bi sorun var diye kaç kere adsl yi uninstall edip installedim.
    Aynı zamanda msn e de bağlanamıyorum sizler??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 16 Şubat 2006 22:51:48 >
  • ayni msnede girmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.