Şimdi Ara

Oyunda pazar sistemi olsa nasıl olurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atıyorum Shield slam 600-700 civarı golda satın alabilsek satsak
    Yine atıyorum ragnarosu pazara 1200 golda koysak satsak

Daha güzel bir oyun olmaz mı nasıl bir fikir sizce? Zaten gerçek parayla gold satın alınamıyor daha oyuna yeni başlayanlar daha kolay deste dizebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 23 Mart 2016; 19:34:59 >

• Pazar,ticaret sistemi vb. oyunların belasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt hesap kaynar ortalık. Dust-craft sistemindeki amaç ney ? İhtiyaçta yok böyle bir sisteme. Kısa vadede zevkli gibi görülebilir lakin bi yerden sonra oyunu bitirir ki yapımcıda para kazanamaz hale gelir bu sebeble koymaz bu sistemi, koymasını da istemem ben şahsen.
    ----
  • Eğer öyle olsa değerli kartlar çok düşük ihtimalle çıkıp oyunda en yüksek fiyata satılırdı ki büyük ihtimalde belli kişilerde olurdu o kartlar yani çoğu kişiye yaramazdı bu olay böylesi çok daha güzel.
  • Blizzard kartların droplarıyla oynayıp rant kazanırdı kolaylıkla yani kazanan yine blizzard olurdu biz değil.
  • Pazar yerine kart takas sistemi olsa çok güzel olur aslında. Legendary'ler takaslanabilir karşılıklı.
  • Dostum mümkünse eğer bu sayfaya bir daha uğrama. Git metin 2 midir knight mıdır oyunları oyna ve harikulade fikirlerini de bi zahmet o oyunlar için sakla..
  • nick ve entry uyumu
  • Dota 2 oynayanlar bilir, takas sistemi mevcut. Hatta pazarda gerçek para değeri ile bile satılabiliyor. Ama burda kazanan kim oluyor? Tabii ki de Steam. Bir kısım oyuncu ; oyun oynamaktan ziyade takas yapıp, alıp satmayla öldürüyor zamanını. Haliyle Steam de yeni çıkan item setlerinden bazılarına yeni özellikler ekleyerek vs vs fiyatını uçuruyor.

Sonuç olarak şu anda ben de istediğim kartları kolayca elde edemesem de elimdeki ile yapılabilecek en iyi desteyi çıkartıp ona göre oyun oynamaya çalışıyorum. İleride kartlarım biriktiğinde ve daha çok öğrendiğimde de zaten craft yapacağım.

Canımı sıkan tek konu elinizdeki destenin, legendary kartların oyundaki etkisi. Yani ben çok akıllıyım, 2. ligden alıp şampiyonlar ligi şampiyonu yapar gibi küçücük desteyle, düşük imkanlarla rank atlarım diyorsanız ; yapamazsınız. Çünkü kısıtlanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seslerin efendisi -- 8 Nisan 2016; 8:33:08 >
  • Son dediğinize pek katılmıyorum. Hatta bunu ispatlamak için en son Polonyalı bir oyuncu yeni hesap açıp destesinde hiç legendary olmadan 9 günde Legend olmuştu. Ben de açıkçası başlarda oyunu biraz basit görüyordum, sonuçta bir kart oyunu diyordum ama oynadıkça aslında ne kadar geniş bir oyun olduğu daha iyi anlaşılıyor. Oyunda çok fazla kombinasyon ve olasılık var aslında, bazı oyuncular bir kaç turn sonrasını bile hesaplayarak oynuyor. Yani sonuç olarak çok iyi oynayan biri çok güçlü olmayan bir desteyle de başarılı olabilir, aynı şekilde oyuna hakim olmayan biride en iyi deste ile bile başarı sağlayamayabilir.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Pek video veya twitch izlemediğimden ve böyle bir şey ile karşılaşmadığımdan yanılıyor olabilirim tabii ki. Beta'da biraz oynamıştım, şimdi tekrardan yeni başladım, insanlardaki kartları görünce keşke oynasaymışım diyorum.

Acaba bu Polonyalı arkadaşın adını hatırlıyor musunuz? Bir Youtube videosu var mıdır? Merak ettim.

Dediğinizi göz önünde bulundurup ; yeni bir deste yapacağım.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.