Şimdi Ara

oyunda pc kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemi yeniledim ve dakka bir gol bir oyunda iken pc kapanıyor yardımlarınızı bekliyorum

anakart gigabyt 970A-D3
    işlemci fx 4100
    ekran kartı asus 7870
    ram 2x2 1600 mhz cl9
    psu 750w 80+ plus

• muhtemelen işlemcin ısınıyor olabilir. core temp programını indirerek kontrol edebilir misin ısıyı? benim işlemcim fx 8150 boştayken 17 dereceye kadar düşüyor. oyun açınca max 40 oluyor
  • hocam tj max 90 altndaki cpu ise 85 oluyor oyunda iken sebep ne olabilir
  • işlemcinin soğutucu montajı yanlış yapılmıştır oturmamıştır temas etmiyordur vs.amd işlemciler 85 derecede çalışmaz bu yüzden kapanıyor.o ekran kartına 4100 yerine 6300 alsaymışsın keşke çok farkederdi.
  • anakartı yeni aldıgım kasaya gecirirken işlemci üzerindeki soğutucunun mandalı açılmıştı macun ile işlemci arasındaki temas bu yüzden kesilmis olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper2687

anakartı yeni aldıgım kasaya gecirirken işlemci üzerindeki soğutucunun mandalı açılmıştı macun ile işlemci arasındaki temas bu yüzden kesilmis olabilirmi ?

yani bir şeyler olmuş soğutucu olması gerektiği gibi çalışmıyor.çıkar soğutucuyu tekrar macunla tekrar monte et.soğuk çalışan bir işlemci çünkü elindeki o kadar ısınmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

quote:

Orijinalden alıntı: alper2687

anakartı yeni aldıgım kasaya gecirirken işlemci üzerindeki soğutucunun mandalı açılmıştı macun ile işlemci arasındaki temas bu yüzden kesilmis olabilirmi ?

yani bir şeyler olmuş soğutucu olması gerektiği gibi çalışmıyor.çıkar soğutucuyu tekrar macunla tekrar monte et.soğuk çalışan bir işlemci çünkü elindeki o kadar ısınmaması lazım.

ilgilendigin için tesekkürler yarına kaldı artık termal macun işi :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.