Şimdi Ara

Oyunda problem yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gündür oyunda garip garip sorunlar oluşuyor.3 gündür çok fazla ping problemi yaşıyorum.Bugünde maçlara girerken takımları oluşturup maça başlama penceresi (loading kısımı) geldiğinde oyun nerdeyse her maçta dondu ve oyunu kapatıp tekrar girmek zorunda kaldım.maçlar bittikten sonrada istatistik ekranı gelmeden oyun kendi kendine yine her maç kapandı ve en sonundada oynadıgım server yani easta girmeye çalıştıgımda server kapalı görünüyor fakat west açık görünüyor.ip ban filanmı atıldı çözemedim.Benzer sorunları yaşayan oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbkaraman -- 16 Kasım 2011; 3:55:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbkaraman

2-3 gündür oyunda garip garip sorunlar oluşuyor.3 gündür çok fazla ping problemi yaşıyorum.Bugünde maçlara girerken takımları oluşturup maça başlama penceresi (loading kısımı) geldiğinde oyun nerdeyse her maçta dondu ve oyunu kapatıp tekrar girmek zorunda kaldım.maçlar bittikten sonrada istatistik ekranı gelmeden oyun kendi kendine yine her maç kapandı ve en sonundada oynadıgım server yani easta girmeye çalıştıgımda server kapalı görünüyor fakat west açık görünüyor.ip ban filanmı atıldı çözemedim.Benzer sorunları yaşayan oldumu ?

o bende de oluyor ya serverlarla alakalı ya da tt net le :) salak salak bağlantı düşüyor kısa süreli son 3-4 gündür sanırm
  • Şuan itibariyle hiçbir servera giremiyorum :S
  • Patch gelicegi icin olmasin?
  • aynısı bende oluyo ıste 3 gundur ne bu ya kımle alakalo acba oyunlamı ttneylemı
  • Baglanti problemlerinden kaynakli. Aynisi bende yasiyorum modeminizi kapatip acmayi deneyin, ortak kullandiginiz varsa diger ortaklarinizi download yaptigi yada film izledigi icin dovun bir daha olmaz :)
    Birde Modemin kullanildigi hatta ev telefonu olarak telsiz telefon bagliysa, arada splitter yoksa yada paralel bir telefon baska odadan splitter olamdan takiliysa mevcut hattinizin sinyal kalitesi duser, internette farketmesenizde oyun oynarken yada film izlerken bu sinyal kayiplarindan dogan hafif takilmalar yasayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.