Şimdi Ara

Oyunda yaşanan Fps drop ani Fps düşüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

işlemcin ve ramin yetersiz. senin yaşadığın sorunu iyi biliyorum. ramin artırma fayda edecektir ancak kesin çözüm için işlemciyi değiştirmen gerek.

Şuanda x5460 siparişi verdim ek olarak dark Freezer X120 ve 1 tane dönüştürücü kablo siparişi verdim hepsi gelince test edicem yetmiyorsa zaten 2 gb kesin alıcamda ddr2 internetten değilde buradaki pc tamiçilerine bir göz atıcam uygun fiyata güzel bulursam alıçam bulamazsam n11 den veya forumdan alırım
  • denizbaba1461 kullanıcısına yanıt
    Şimdiki Ekran Kartlarında Yapışkan özellikli Özel Macun Kullanılmaktadır.BU sebepten Yeni nesil ekran kartlarının macununu değiştirmek doğru olmaz.
    Hele birde yapışkan özelliği olduğu için, Çıkarırken ekran kartının GPU suna zarar verme olasılığı bile vardır.
    Sıcaklık değeri yaz aylarında olduğumuzdan normaldir..
    Ram ekleme yapacaksan mevcut üzerindeki ramler ile aynı marka ve frekansa sahip olmasına dikkat et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLWFTURK

Ram ekleme yapacaksan mevcut üzerindeki ramler ile aynı marka ve frekansa sahip olmasına dikkat et..
    http://urun.n11.com/bellek-ram/2gb-ddr2-800-mhz-ram-islemci-secmez-P121306018

Bunu almayı düşünüyorum hocam tüm malzemeler geldiği zaman bunu da alacağım

[Diğer kingstonla uyumlu olur mu sence]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbaba1461 -- 14 Temmuz 2017; 2:15:15 >
    Sendeki mevcut ramlerde 800Mhz. ise ve üzerinde chipler aynı marka model ise sorun çıkarmaz..Eğer sendeki ramlerin üzerinde chipler Elpida yada Kingston ise alacağın ramlerin üzerindekilerde Elpida yada Kingston olmasına dikkat etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLWFTURK

Sendeki mevcut ramlerde 800Mhz. ise ve üzerinde chipler aynı marka model ise sorun çıkarmaz..Eğer sendeki ramlerin üzerinde chipler Elpida yada Kingston ise alacağın ramlerin üzerindekilerde Elpida yada Kingston olmasına dikkat etmelisin.

2 kargoda İstanbul'da normalde 24 saat içinde teslim edilmesi gerekiyorken 2 gündür adamlar İstanbul anadolu yakasından aldıkları kargoyu anadolu yakasına teslim edemediler yazık aras kargo berbatmış gerçekten

Oyunda yaşanan Fps drop ani Fps düşüşü

Gidip kendim alsaymışım daha iyiymiş inanılmaz bir kargo firması şaka gibi resmen
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/8864645

[Bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum gönderildiği yerin araştırma sonucu gördüm ki bizim buradan gönderilmiş]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbaba1461 -- 15 Temmuz 2017; 2:3:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.