Şimdi Ara

Oyunda yeniyim yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım ve koruma sürem 1 gün sonra bitiyor biri bana saldırırsa ne olur? Bina tamamen yıkılıp aynıfiyata tekrar mı yapmam gerekir yoksa yıkılıp tahrip olduğu için ucuzdan tamirmi edilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamotuzbes

Oyuna yeni başladım ve koruma sürem 1 gün sonra bitiyor biri bana saldırırsa ne olur? Bina tamamen yıkılıp aynıfiyata tekrar mı yapmam gerekir yoksa yıkılıp tahrip olduğu için ucuzdan tamirmi edilir?

Saldırı olup tüm köyünü yıksalar(%100 kaybetsen) oyuna girdiğin zaman köy otomatik olarak onarılır senin bir şry yapmana gerek kalmadan

• Bomba gider ama dimi?

• Eğer bomba patlarsa bombayı belirli altın karşılığında tekrar aktif edebiliyorsun. Binalar geri oluşuyor otomatik olarak, yıkılma söz konusu değil.
  • oyuna ilk başladığımda ben de senin gibi düşünmüştüm ahh senin tek kaybın eğer alabilirlerse altın ve iksir olacaktır. Eğer bir kişi senin köyün üzerinde başarılı bir saldırı yaparsa sana otomatik olarak kalkan gelir. Böylelikle üst üste saldırı almazsın endişelenecek bir şey yok
  • İyi oyunu sevdim o zaman. Zaten sınıra gelince satıp para kaxanmayı düşünüyorum.

• önce altın madenlerini geliştir köy binana göre fulle sonra köy binanı 7.seviyeye getir ve önce savunma olmak üzere herşeyi fulleyip 8.seviyeye geçir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    cahilim yardım lütfeeeeen
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamotuzbes

Oyuna yeni başladım ve koruma sürem 1 gün sonra bitiyor biri bana saldırırsa ne olur? Bina tamamen yıkılıp aynıfiyata tekrar mı yapmam gerekir yoksa yıkılıp tahrip olduğu için ucuzdan tamirmi edilir?

Belki sordugun soru ile alakalı değil ama şuna dikkat et çevrende oynayan varsa altınlarsa elmaslarsa falan hiç oralı olma sakın gaza gelip altına çıkma.Benden sana tavsiye...
  • tamotuzbes T kullanıcısına yanıt
    Benim 15 saat falan vardı dolmasına korumanın dayanamayıp saldırmıstım bir kaç kişiye suan korumam yok ama iyi gidiyorum cunku saldırarak cok ganimet elde ettim.Ve savunmaları da güçlendirdim. 4-5 defa saldırı yedim toplamda, en fazla yediğim kayıp %22 idi. (İşçi olmayınca altınlar elimde kalmıstı 4bin kaybetmiştim %22 ile:/ )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.