arkadaslar oyundaki ekonomi ucmus durumda malum yakalayabilmek cok zor simdi bir iki sorum var size gb olayi ile ilgili mesela elixir staff lara 10-15gb arasi fiyat veriyorlar gb milyar oluyor sanirim oyunda daha 100m i bir araya getirmek aylar suruyorsa insanlar bu gb leri nereden temin ediyorlar gercek paraylami satin aliniyor bunlar level 60 char im var ve 1 2 elle tutulur satilacak item + 80 90m param var level 45 50 adamlarin elinde elixir staff lar complete setler crimson rebirth ler vs vs gorunce sasiriyorum fikrimi paylasmak istedim belki bir oneriniz vardir..
serverlerin eskiliğine bağlı bu olay..Ne kadar eski o kadar çok para döner ortada..Ronarkta 10 gb si olan dağıtır ortalığı..Ep ler 200m...Roller 750m...Dediğim gibi eski serverlar çok dupe dönemleri gördükleri için paralar daha çok döner ortalıkta..Sende para yapmak istiyorsan item upgradeleceksin ya da şansın olcak boss moss kesçen bişiler yapcan...En iyisi paper basmak..Bi kaç parça basıp sattıktan sonra eline nakit geçer o nakitleride ticareti biliyorsan çevirir,paranı artırabilirsin..Ne demişler;
Para,Parayı çeker
quote:
Orjinalden alıntı: cursive
arkadaslar oyundaki ekonomi ucmus durumda malum yakalayabilmek cok zor simdi bir iki sorum var size gb olayi ile ilgili mesela elixir staff lara 10-15gb arasi fiyat veriyorlar gb milyar oluyor sanirim oyunda daha 100m i bir araya getirmek aylar suruyorsa insanlar bu gb leri nereden temin ediyorlar gercek paraylami satin aliniyor bunlar level 60 char im var ve 1 2 elle tutulur satilacak item + 80 90m param var level 45 50 adamlarin elinde elixir staff lar complete setler crimson rebirth ler vs vs gorunce sasiriyorum fikrimi paylasmak istedim belki bir oneriniz vardir..
gb 100 m oluyor 1 milyar deği.
idda üzerine diesde 4 günde 4 parca +7 fpden roq shell set dizdim oyundaki ticaret taktiklerini bilmen lazım sana tavsiyem roq itemi al sat en hızlı satılan onlar cunku her serverdaki oyuncoların yarısına yakını roq:D