quote:Orijinalden alıntı: ..Mu®aT..Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster wood+4 rare staf(flame damage) bu topıc bınlerce kere acıldı
quote:Orijinalden alıntı: owwutouchmetralalaBu mesaj silindi.Alıntıları Göster bana göre warior earning
quote:Orijinalden alıntı: PawnageFactoRCs benceedeeAlıntıları Göster Ring Of life - Chitin Shield - Glass belt
quote:Orijinalden alıntı: owwutouchmetralalaBu mesaj silindi.Alıntıları Göster 2 Gün Sonrada bu item nerden düşer diye topic açıcan adım gibi eminim ..
quote:Orijinalden alıntı: ..Mu®aT..2 Gün Sonrada bu item nerden düşer diye topic açıcan adım gibi eminim ..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TheCriminal 2 Gün Sonrada bu item nerden düşer diye topic açıcan adım gibi eminim .. ya girmesene benim topice zorla sokan yokki
quote:Orijinalden alıntı: VestMasterwood+4 rare staf(flame damage) bu topıc bınlerce kere acıldı Alıntıları Göster tabiki bu ps mi bilmem ama private server değiledit %99 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 28 Ekim 2006; 19:09:42 >
quote:Orijinalden alıntı: Guest-BFF06D4E4 tabiki bu ps mi bilmem ama private server değiledit %99Alıntıları Göster iron belt bence
quote:Orijinalden alıntı: owwutouchmetralalaarkadaşlar boşuna tekrar topic açmıyım dedim imza nasıl deiştirilir söleyebilirmisinizole bi item varmi foto shop a benziyor
quote:Orijinalden alıntı: owwutouchmetralalaarkdaşalar ya imza basıl değiştirilio daha yeniyimde forumdaAlın teri ile alınmış item senin en değerli itemındır.