Şimdi Ara

Oyundaki item ve Material sıkıntıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyunun en kötü yanı trader'larda gerekli itemleri bulamamamız. yapımcılarında dediği gibi oyun çok erken çıktı. bir forumda görmüştüm oyunla ilgili olarak 150,000 item hazırlanmış ( armours, weapons, etc... ) fakat bug lardan dolayı oyuna sokamamışlar. Umarım yakında gelir.

LVL80 conqueror karakterim için 1 aydır günde 3-4 kez Trader'a uğruyorum, 9 adet lvl80 + One handed blunt dmg Cabochon Gem arıyorum ( Kolye, yüzük ve pelerin için ) fakat gel görki hiç yok. zamanında yanlış meslek seçimleri yaptık. her karakterin sadece 2 meslek hakkı bulunuyor. mesleğimi değiştirip Gemcutter olmak istedim fakat Game Master bunun imkansız olduğunu zaten 2 meslek hakkımın kullanıldığını söyledi. Çok sinir bozucu bir olay size tavsiyem meslek seçerken Gemcutter ve Armorsmith olun ölümsüz 2 meslek

diğer bir olayda Trader'larda piyasayı yükseltim indiren kişiler, buda çok yanlış bence dün 1G olan item yarın bakıyorsun 10G :-(( insanlara konuyla ilgili Tell atınca kimi iyi niyetli ok kaç paran varsa ver diyor kimi cevap bile vermiyor lol

• Evet ekonomide oyunda böyle böyle göçüyor zaten trader tam bi felaket item koyarsın gözükmez , satıştan düşer ki bunu hala anlayablmiş değilim 5 item koyuyorum biri satıldı msj geliyor ana bi gitip bakıyorum diğer 4 ü satıştan düşmüş...Ve herkez tüm toplayıcılık q larını yapıyor işte bu esas büyük problem o yüzden resource un değeri kalmıyor bunu bi an önce değiştirmeliler derim...Derim ve beklerim :D
  • Birkaç ay sonra bütün taşlar yerine oturur, sabredip beklemek lzm.
  • Trader meselesi hakikaten moral bozucu. Tek bir mavi item satamadım daha. Çünkü koyduğum item 2 dakika sonra satıştan düşmüş oluyor nasılsa. Diğerlerinde sorun yok ama maviler satılmıyor. Onlar satılmayınca da binek parası kazanmamız zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kyser Sozey

Selamlar arkadaşlar,

oyunun en kötü yanı trader'larda gerekli itemleri bulamamamız. yapımcılarında dediği gibi oyun çok erken çıktı. bir forumda görmüştüm oyunla ilgili olarak 150,000 item hazırlanmış ( armours, weapons, etc... ) fakat bug lardan dolayı oyuna sokamamışlar. Umarım yakında gelir.

LVL80 conqueror karakterim için 1 aydır günde 3-4 kez Trader'a uğruyorum, 9 adet lvl80 + One handed blunt dmg Cabochon Gem arıyorum ( Kolye, yüzük ve pelerin için ) fakat gel görki hiç yok. zamanında yanlış meslek seçimleri yaptık. her karakterin sadece 2 meslek hakkı bulunuyor. mesleğimi değiştirip Gemcutter olmak istedim fakat Game Master bunun imkansız olduğunu zaten 2 meslek hakkımın kullanıldığını söyledi. Çok sinir bozucu bir olay size tavsiyem meslek seçerken Gemcutter ve Armorsmith olun ölümsüz 2 meslek

diğer bir olayda Trader'larda piyasayı yükseltim indiren kişiler, buda çok yanlış bence dün 1G olan item yarın bakıyorsun 10G :-(( insanlara konuyla ilgili Tell atınca kimi iyi niyetli ok kaç paran varsa ver diyor kimi cevap bile vermiyor lol

ben mücevherciyim bloodbrand serverindeyim eger ordaysan bi dünya gem var verebilirim parada sorun deil gönlünden ne koparsa dostum

• Oyunda bazen quest ödülü olarak felan çeşitli gem ler geliyor. Ben lazım olur belki diye saklıyorum ama bunlar itemlere soket edilebiliyor mu? Yoksa boşuna mı saklıyorum.
  • Üstünde yazar zaten soketlenebiliyorsa yazmıyorsa gemcutterin kütletmesi lazım onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede az daha sabretmek lazım taşlar yerine yavaş yavaş oturacak şimdilik çıldırtan hatalar ve büyük eksiklikler olsada yine de age of conan diyorum bambaşka bir soluk getirdi mmorpg dünyasına...
  • Selamlar,

oyun ne kadar rayına oturmamış olsada, buglardan dolayı gün içerisinde 4-5 kere oyunu restart etmeme rağmen, Age of conan oynamak gerçekten çok zevkli.

Yanlız sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum. Yaz tatili olsa gerek veye başka sebeplerden serverlarda çok fazla oyuncu kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.