Serler defansı artırdığı gibi atağınızıda etkiler. Pure int bir karakter Garment giymesi lazımken gidip Protector giyerse veya Armor defansı artar ama atağıda azalır.
Bide levelinize göre kesmeniz gereken yaratıklara göre üstünüzdeki seti değiştirmenizde işinize yarayabilit. Pure str olan karakter earth taoist ve gun powder gibi magic atakla saldıran yaratıklarda çok canı gider bu yaratıkları keserken protectorde giyebilir.
Bide her kez her seti giyebilir oyuna başlarken ilk amor seçmek lazım lvl 5e kadar zaten düz saldırdığınız için protector veya garment giyerseniz canınız çok gider. Oyuna başladığınız seti armor seçin 2.setinizi karakterinize vericeğiniz statlara göre değiştirirsiniz. Oyuna armor la başlayan arkadaşlar ben garment giyemiyorum diyor öyle bişey yok üstündeki bütün armor set parçalarını çıkarmadan garment giyilmez veya bütün garment set parçalarını çıkarmadanda armor ve protector giyilmez. Oyunda armor ve protector setleri beraber giyebiliyorsunuz mesela botunuz armor pantolon protector gibi ama garment başka hiçbir setle giyilmez. Üstünüz de armor veya protector var garment giymek istiyosunuz bunun için bütün seti çıkarıp sonra garment giymeniz gerekiyor. Üstünüzde garment varkende armor veya protector giymek istiyosanızda aynı şekilde olur.
Not: Karakter açarken ilk seti Armor ve ilk silahıda STR silahı alarak başlarsanız skilleri açana kadar kasmanız kolay olur. 2.ci set ve silahınızıda seçtiğiniz statlara göre değiştirirsiniz.
NOT:ALINTIDIR
aydınlattın için saol :D:D
yav siz milelti neden yanlış yonlendiriyorsunuz kardeşim.Full str karakterde full int karakterde garment giyecek bu oyunda
hybrid yaparsan pro giyeblirsin
abi armor takımı ne yapacaz ozaman
Armor takımı str moblara karşı lvl kasmak için ozellikle cave'de armor hiç bir karaktere gitmez, int giyerse int'ten tek yer str giyerse 2 nuke'ye olur
Su char bunu gyecek bu char sunu giyecek diye bi yaptırım olamaz.Ne zaman ve nerede hangisi isine geliyosa onu giyeceksin.FAKAT! dusuk lvl lerdeki arkadaslar icin gecerli bi durum degil bu cabuk lvl atlarsanız full int iseniz armor,full str iseniz garment giyersiniz.(Bizim oynadıgımız server icin konusuyorum) Lvl 60+ olduktan sonra da bi setiniz armor diger setiniz garment olur.
Ornek ; pvp yapıyorsunuz full int bi charınız var ve garment giydiniz.Sizden dusuk lvl bir full str glavie sizi cok rahat harcar.Ama armor giyerseniz defansınız glavieci icin artacaktır ve sizi kesmesi zorlasacak ya da oyle bir ihtimal olmayacaktır...
Yanlısım varsa daha bilgili arkadaslar duzeltsin lutfen..
ben int karakterin armor giymesinden yanayım.. Defansı olmayan bi karakterin vuruşu yüksek olsa ne yazar? hiç bi şi..
str karakter için ise kesinlikle garment diyorum.. str karakterler tanker karakterlerdir.. ağırdır.. hantaldır.. armorla bunu daha fazla ağırlaştırmaktan başka hiç bir şey yapamazsınız..
protector ise yanlızca hybrid karakterler için geçerli değil bütün karakterlerin tercih edebileceği setlerdendir{diğeri garment}
abi defansı var healı yok ne anladık damageci ise ya tam vursun yada hiç intçi olmasın
Açıklamaları çok basit bana göre Protector en ideali;
Armor;Yüksek fiziksel defans,vasat büyüsel defans... Protector;Armor'a yakın fiziksel defans,armor'dan çok daha üstün büyüsel defans... Garment;Yüksek büyüsel defans,vasat fiziksel defans...
Aynı lvl'de bir çok protector setle armor seti kar$ıla$tırın...Aynı lvl'de bazı protector'ların armor'lara oranla hiç farketmeyen fiziksel defans sağladığını göreceksiniz...Mesele protector headgear 31.1 verirken armor headgear 31.8 fiziksel veriyor.Dolayısıyla her parçası +1 olan bir protector set ile o lvl'deki armor setle yakalayabileceğiniz fiziksel defansı sağlarsınız...Bunun üstüne +1 olan Protector setiniz ile yine normal bir Garment setin sağladığı büyüsel defansı yakalamı$ olursunuz...Amma velakin Armor'la hiçbir zaman ideal büyüsel defans Garment'lada hiçbir zaman kaliteli fiziksel defans yakalayamazsınız...Oyunda her türlü char'la PvP yapıldığı dü$ünüldüğünde Protector'ün de her türlü char'a ortak defans sağladığı dü$ünüldüğünde defansınız ideal konuma gelir...
Bence eğer int bi char garment giyerse lvl kasması oldukça zorlaşır. Ayrıca Str buildlere karşı koyması imkansız olur. Tamam intçi charın sağlam def yerine sağlam vuruş yapması lazım , bunu biliyoruz ama garment giyen bi char daha fazla vurmazki.. Bu yüzden İnt armor str garment veya protector giymeli
beyler oyunda intci carlar kendi lvlindeki strcilerden genelde dayak yiyo :(( Yere yapıosıolar
bence germant en iyi giysi
quote:
Orjinalden alıntı: KVPOLAT
Bence eğer int bi char garment giyerse lvl kasması oldukça zorlaşır. Ayrıca Str buildlere karşı koyması imkansız olur. Tamam intçi charın sağlam def yerine sağlam vuruş yapması lazım , bunu biliyoruz ama garment giyen bi char daha fazla vurmazki.. Bu yüzden İnt armor str garment veya protector giymeli
çok yanılıyorsun dediğin gibi str mob ve charlala karşı dayanıksız olur ama zaten full str bi char aynı lwlde genellikle yener ayrıyetten full int char kullanmayı bilenler moblarla nası savaşıcağını öğrenir yani full str gibi 6 yaratığın arasına dalmaz önce etraftaki azaltır yani en fazla 2 vuruş farkettirir armorla garment arasındaki fark ayrıyetten garment daha fazla vurur armor giyen bi chardan giysilerde phy. reinforce ve mag.reinforce değerleri vardır onlar phy. ve mag. attackların daha çok vurmasını sağlar
quote:
Orjinalden alıntı: FRaCaS
abi defansı var healı yok ne anladık damageci ise ya tam vursun yada hiç intçi olmasın
Tam vurupda hiç vuramıyosan nolcak ipekli köyümüzde mi kılıç sallıcan Chulsana çırak verelim seni
Strciler intlere vurdularmı oluyorlar zaten bir de garment mi giycez haha o zaman strler üflese yıkılırırız.
İnsanlari yanlış yönlendirmeyin.
Biraz yanlış olmuş ama olsun emek wermişsin saol
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
Strciler intlere vurdularmı oluyorlar zaten bir de garment mi giycez haha o zaman strler üflese yıkılırırız.
İnsanlari yanlış yönlendirmeyin.
benim bahsettigim cape war dğil aslanım oyunun içinden bahsediyorum ben int karakter armor giyerse başka itnçiden tek yer.Tek nuke ile yatarsın
bu forumda bazı adamlar var kendilerini bişey biliyor sanıyorlar ona çok gülüyorum.kimin ne giyiceğini anlatmaktan gına geldi bana.merak edenler en iyisi kore serverlarından videoları izlesinler , ss lere baksınlar.kimsenin lafıyla hareket etmeyin yeni başlayan arkadaşlar.çünkü bu forumda yanlış yönlendirmelere karşı yapacak bişey yook maalesef.
Bizim oyunu öğrendiğimiz kişilerde türkleri gururla temsil ediyo yabancılar bile onun hakkında çok sağlam kasıyo diyo adam oyunu bırakıyo başka servera geçiyo gene max lvl buluyo yine oranın babası oluyo
Biz gidip fotoğraf kurcalamıyoruz tecrübelerimize abilerimizin tavsiyelerine dayanarak yardım ediyoruz
TaMam beyler yanlıslık yaptıım için özür dilerim ama bende böyle yani herkesin mantığı farklı