Şimdi Ara

Oyun hilelerini kim,niye nasıl bulur acaba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben hep merak ederim acaba bu oyun hileleri nasıl bulunuyor. oyunu çıkaran firma niye o kodları yazınca hile olmasına izin verirler anlamıyorum.oyunu üreten firma bunu istediği için mi oyun o abuk subuk kelimeleri yazınca ölümsüzlük silah falan filan veriyor yoksa bi açıktan mı yararlanıyor hileleri bulmaya kendini adayan insanlar...

konuyu açıklayacak kimse varmı?

• Die cheating die!

Programcilar tarafından hemen her programda bu tarz seylere rastlayabilirsiniz.
    Bunlara Easter egg deniliyor. Cheatler de hex editorler kullanıldıgında
    oyuncular tarafından da bulunabilecegi gibi programci tarafından da dagıtılabiliyor.
    Bununsa ayrı bir piyasasi war. Sırf Cheat yapmak icin oyun alanların yanında 5 yasındaki
    bir ufaklıgın da bu sekilde AOE'yi bitirebildigine tanık oldum.
  • hilelerin oyun üreticilerine kar mı zarar mı getirdiğini bilemem ama bazen çok nadir durumlarda hileler epeyce zevk veriyor. belki bunun için yapıyorlardır...
  • hileler program açıklarımı, yoksa oyun programcılarının hususan yaptıkları şeyler mi?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by osmanak</i>
    <br />hileler program açıklarımı, yoksa oyun programcılarının hususan yaptıkları şeyler mi?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Osman bu ise nie bu kadar merak sardın anlayamadım!
    Belki de bu konuda arkadasınla iddiaya girmissindir :)
    Neyse, soruna donelim;
    Oncelikle hilelerden program acıkları seklinde bahsedemeyiz.
    Eger bir Hex editor yardımıyla sınırsız guc, ölümsüzlük, bol kaynak vs. saglıyorsan bunun programcılarla bir alakası yok. Ancak aynı etkiyi oyun icinde anahtar sozcuklerle yapabiliyorsan, bu da tahmin edebilecegin gibi programcilarin bir jesti. iyi oyunlar sana...
  • Oyunu geçemiyosan zor geliyosa diye oyunu yapanlar koyuyolar şifrelerini.
  • programcıya bir zararı yada yararı olmaz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şahsen oyunda hile kullanmayı hiç sevmem ama kullananlar epey çoğunlukta olduğuna göre bu hileleri programcıların koymasında bi yanlışlık yok bence. yapmak istemeyen yapmaz, isteyen içinde hile olması iyidir...
  • şahsen oyunda hile kullanmayı hiç sevmem ama kullananlar epey çoğunlukta olduğuna göre bu hileleri programcıların koymasında bi yanlışlık yok bence. yapmak istemeyen yapmaz, isteyen içinde hile olması iyidir...
  • Programcılar hileleri özellikle koyarlar ki çaylaklar da oyunu "hileli de olsa oyanayabilirim" diye alsınlar. Hilesiz oyun bitirebilen kaç kişi var ki? Siz bir bilemediniz iki oyun alıp da zor gelip bitiremezseniz şevkiniz kırılır ve artık oyun oynamaktan soğursunuz, almazsınız. E, o zaman adam kaç kişiye, kime satacak? Hile kodlarını da underground dağıtırlar ki taktik belli olmasın.
  • Programcılar sabahtan akşama program yazıyolar ne yapsınlar işte oyunlara filan böyle süprizler ekliyerek seviniyolar ne yapsınlar?
  • bence bu hileleri özellikle koyuyorlar ben oyunda hile kullanınca oyundan sıkılırım oynayasım gelmez eee... gider yeni oyun alırım bu benim fikrim
  • oyun hileleri ni tabiki oyun üreticileri koyuyolar aksi dü#351;ünülmesi bile komik baz#305; oyunlarda Ra2 de mesela üretici koymami#351; trainer larla falan sonradan programc#305;lar ekleyebiliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.