slm arkadaslar.. daha yeni command conquer 3 u kurdum.. oyuna baslıyorum.. fakat 3-5 dk sonra exe hatası verıyo.. ve oyundan atıyo.. _? drıwer dan mı acaba _? cvp lar ıcın sımdıden tskrler..
ayni sorunla bende karsilasmistim nvidia sitesinden yanlis driverlari indirip kurmustum hersey duzgun calisiyordu fakat oyunlarda(zora geldiginde)3-4 dakikada bir oyun kapaniyordu ...sonra dogru driverlari guncelleyip sorun halloldu...bu arada sistem hakkinda biraz bilgi verirsen diger arkadaslarda daha cok yardimci olabilir...
yoq be abicim o genel hata oluyo ( korsan dvd ler için )
benim arkadaştada öyleydi yaaa 1-2 ayrı korsan üretim var senn şansına kötü korsan üretim çıkmış
quote:
Orjinalden alıntı: polo_car16
ayni sorunla bende karsilasmistim nvidia sitesinden yanlis driverlari indirip kurmustum hersey duzgun calisiyordu fakat oyunlarda(zora geldiginde)3-4 dakikada bir oyun kapaniyordu ...sonra dogru driverlari guncelleyip sorun halloldu...bu arada sistem hakkinda biraz bilgi verirsen diger arkadaslarda daha cok yardimci olabilir...
amd 3800x2 - atı x1800xt - msı k9n
baska drıwer denıcem.. baqalım ınsaALLAH olur..
quote:
Orjinalden alıntı: killercreek
yoq be abicim o genel hata oluyo ( korsan dvd ler için )
benim arkadaştada öyleydi yaaa 1-2 ayrı korsan üretim var senn şansına kötü korsan üretim çıkmış
hadi ya...
neyse su drıwer ısını bı denıyım.. olmazsa cd yı degıstırırm artık.. saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme