Şimdi Ara

Oyundan atılmalar(Yoğun miktarda TTnet içerir.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda bilgisayarımda 0 kasmayan lol,2-3 günde atılmalar yaşatmaya başladı.Girdiğim her oyunda 10-15 kez yeniden bağlanıyorum.Artık dereceli girmeye bile korkuyorum.Anlamıyorum.Ping bile vermeden direk oyundan atıyor.Ne yapmalıyım?
    Bu takılmalar oyunlamı ilgilidir yoksa benim internetimlemi?

• Bende de son 3 gündür aşırı ping pronlemi olmaya başladı. Sabit Pingim 64. Bir anda 500lere fırlıyor. Ve saniyeler içerisinde 64e kadar geri düşüyor. Ve bu 500e çıkmalar sırasında bazen bağlantım kopuyor. Tek bende mi var bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

Bende de son 3 gündür aşırı ping pronlemi olmaya başladı. Sabit Pingim 64. Bir anda 500lere fırlıyor. Ve saniyeler içerisinde 64e kadar geri düşüyor. Ve bu 500e çıkmalar sırasında bazen bağlantım kopuyor. Tek bende mi var bu durum?

Tam olarak bendede aynı durum var
  • 4.10 ya da 4.11'den beri ayny sorun var, bir patch düzeliyor di?er patch geri geliyor. Sebebiyle ilgili hiç bir fikrim yok sorunun ISP ile alakaly oldu?unu dü?ünmüyorum çünkü dünyanyn her yerinde ayny sorundan ?ikayetçi olanlar var ama çözüme dair en ufak bir ipucu bulamadym. TTnet kullanan di?er arkada?larymda hiç bir sorun yokken ben dü?üyorum, Skype'tan konu?maya devam edebiliyorum yani internette hiç bir sykynty olmady?y halde oluyor bu.

Oyunu silip yeniden yükledim ?imdilik problem yok gibi fakat 2-3 oyun anca oynadym. Tamamen rastgele bu sorun oldu?u için düzgün olarak test etme olana?y pek yok, siz de oyunu silip tekrar yükleyip deneyebilirsiniz (repair denemi?tim faydasy yok, devam ediyor problem).
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

4.10 ya da 4.11'den beri ayny sorun var, bir patch düzeliyor di?er patch geri geliyor. Sebebiyle ilgili hiç bir fikrim yok sorunun ISP ile alakaly oldu?unu dü?ünmüyorum çünkü dünyanyn her yerinde ayny sorundan ?ikayetçi olanlar var ama çözüme dair en ufak bir ipucu bulamadym. TTnet kullanan di?er arkada?larymda hiç bir sorun yokken ben dü?üyorum, Skype'tan konu?maya devam edebiliyorum yani internette hiç bir sykynty olmady?y halde oluyor bu.

Oyunu silip yeniden yükledim ?imdilik problem yok gibi fakat 2-3 oyun anca oynadym. Tamamen rastgele bu sorun oldu?u için düzgün olarak test etme olana?y pek yok, siz de oyunu silip tekrar yükleyip deneyebilirsiniz (repair denemi?tim faydasy yok, devam ediyor problem).

Riotun acilen bu işe el atıp düzeltmesi gerekiyor Bence

• server west ise oluyor arada westte problem var. ayni interneti kullaniyoruz kardesim tr de oynarken ben westte oynuyorum bende 150 ping oluyor adam 60 ile oynuyor sabit.
  • benim tr de 100den asağı düşmeyen ping bu aralar 50lerde geziyor ama oyunda her sefer en son bağlanan ben oluyorum westte öyle bir sıkıntı sıkıntı yok ama arada reconnect geliyor trdede geliyor bazen.
  • dün ve önceki gün lol kaynaklı sorun yaşadım, internet var ancak reconnect hatası alıyodum
    bugün ise ttnet bozdu işi, 20 dakika kırımızı ışık yandı modemde ayar oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.