Şimdi Ara

oyundan bi anormalik var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Th1ef

quote:

Orjinalden alıntı: candemir2005

quote:

Orjinalden alıntı: VinceCarter15

türkiye yi beğenmiyosan yaşama olm tamammı

+1 TÜrkiyeye laf etmeyin adamı sinirlendiremyin

lan artist artist konuşuyonuzda bu konuda demiyorum bakın forumda kim var türkiye ye laf eden?? gösterin bi kişi!

Böle çöm leri dolduruyolar sonra nerde patlicaklarını bilmiyolar olm çok saçma konuşuyosunuz Türkiyeyelaf söyleyen yok TT yi yönetenlere laf var kimi koricanızız bilmeyen uyuşuklar hadi o derin uykunuza şimdi

• Devletin her kuruluşu ayrı bir şirket gibidir.Yani ozerk diyebiliriz.Telekomun fiyatlarla iligi bir suçu yok.Senin her faturanda %18 KDV(Kazık devamlı vatandaşa vergisi) %15 (ÖİV Önune gelene itele vergisi) gibi yaklaşık 10 tanevergi sonucu fiyatlar tavan yapıyor.

Ama bağlantıya gelince gerçkten bu konuda telekom yeterisz kalıyor.Son aldıgım haberlere gore italya ile kablo sayısı arttırmak için soz almışız.İnşallah türkiye büroksasine takılmaz.En yakın zamanda en iyi verimi alırız.Bende 1024 var şu an sn'de 24 KB yüklüyorum şaka gibi değilmi
  • ILLaki dogru konusulan bir konunun dogrulugunu bilipde sirf artislik, giciklik olsun diye konuyu carptiran ve ters konusan insanlardan biktim ama cevap verme gereksinimi duyuyorum.
    Lag'in oyun ile bir alakasi yoook belki var binde bir ihtimal oda. Ben tek bir oyun oynamiyorum gercekten arkadaslarin dedigi gibi lag var ferentusu açıyorum lag var web tabanli oyunları açıyorum lag var herkez lagdan sikayetci bunun nedeni TURK TELEKOM anlamayanlar yine olacaktir. Bir arkadas dış ülkelerdeki lagin nedenini sordu ve bunu kendine koz olarak benimsedi. Dis ülkelerde lag olmayacak diye bir kaide mi var? elbette olur ama Turkiyedeki gibi her gün olmaz !
  • Telekomun ne kadar kalitesiz hizmet verdiğini kimse inkar edemez.halkın parasını çalan soyguncuları korumak sadece cehalet örneğidir..hepimiz verdiğimiz paraların karşılığını istiyoruz belirli çıkar gruplarının cebine peşkeş çekilsin istemiyoruz..
    oyunda lag bazı zamanlar serverlardan kaynaklanıyor ama çoğunlukla en büyük sebep Telekom dur.ayrıca biz lag yaşarken aynı zamanda yabancı oyuncuların lag yaşamamasının sebebi de bundan kaynaklanıyor..
    Bu arada oyunun paralı olmasına dair haberler neler bilen var mı?
  • GüLünç .. Sadece güLünç ..
    Neden birşeyi kendime koz oLarak benimseyeyim ? Burda neyin mücadeLesini veriyorsun ? Madem sebebi Türk Telekom,neden üyeLiğini iptaL ettirip başka bir servis sağLayıcı kuLLanmıyorsun ?
    Dış üLkeLerde Lag oLmayacak diye bir kaide var mı dedim ben ? Sadece eğer sen anLayabiLeceksen 80 mß ve 256 kß farkını söyLedim ..
    Tekrar söyLüyorum , burada Türk teLekomu savunmuyorum .. SavunuLacak bir tarafı da yoktur zaten .. Ama anLamadığım sizLer neden Sro'yu savunup Türk Telekom'a yükleniyorsunuz ?

Bir konu açıLmış ve ben de herkes gibi fikrimi yazdım, kimsenin kimseye ukaLaLık yapma hakkı yoktur .. Sen de kendi fikrini yazarsın,diğerLerine bakar geçersin .. Laf atmayLa,kötüLemeyLe birşey kazanmazsın ..
    Lag'ın oyunLa aLakası 1000'de 1 .. Kaç tane onLine oyun private serverı açtın ? Kaç kişinin hostu oLdun ve senin pc üzerinden oyun oynamaLarını sağLadın ? Bunu hangi oyunLarda yaptın ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Spartachus

GüLünç .. Sadece güLünç ..
    Neden birşeyi kendime koz oLarak benimseyeyim ? Burda neyin mücadeLesini veriyorsun ? Madem sebebi Türk Telekom,neden üyeLiğini iptaL ettirip başka bir servis sağLayıcı kuLLanmıyorsun ?
    Dış üLkeLerde Lag oLmayacak diye bir kaide var mı dedim ben ? Sadece eğer sen anLayabiLeceksen 80 mß ve 256 kß farkını söyLedim ..
    Tekrar söyLüyorum , burada Türk teLekomu savunmuyorum .. SavunuLacak bir tarafı da yoktur zaten .. Ama anLamadığım sizLer neden Sro'yu savunup Türk Telekom'a yükleniyorsunuz ?

Bir konu açıLmış ve ben de herkes gibi fikrimi yazdım, kimsenin kimseye ukaLaLık yapma hakkı yoktur .. Sen de kendi fikrini yazarsın,diğerLerine bakar geçersin .. Laf atmayLa,kötüLemeyLe birşey kazanmazsın ..
    Lag'ın oyunLa aLakası 1000'de 1 .. Kaç tane onLine oyun private serverı açtın ? Kaç kişinin hostu oLdun ve senin pc üzerinden oyun oynamaLarını sağLadın ? Bunu hangi oyunLarda yaptın ?

dostum yanlış anlama ama burada senin söylediğin dahada gülünç...Türkiye üzerinde Telekom TEKEL dir ve her servis sağlayıcı onun sunucularını kullanmaktadır.ayrıca beğenmiyorsan kullanma lafı da eski kafa esnaf lafıdır.Lagın oyunla alakası 1000 de bir olduğunu kendin söylüyorsun sonrada neden Telekoma kızıyorsunuz diyorsun.

• At gözLükLeri çıkana kadar konuya cevap yazmıyorum ve bundan sonra " SaygıLarımLa " da yok .. İyi eğLenceLer herkese ..
  • quote:

ne o telekomda mı çalışıyorsun?
    hiç savunma telekomu internette olmasa telekom batık....
    15ytl sabit ödüyoruz telefona vergide eklenince 30 ytl oluyor konuşmalarımızın vergisi internet falan filan.... 100 ytl geliyor hesaba bakıyorum %35 i vergi zaten kazık yiyoruz .... başka firma var da biz o firmaya başvurmadık bekliyoruz türk telekomun bizi si..mesini ve bu si..işten zevk alan sadece Türk Telekom olacak. Tecavüzde bulunuyorlar bi de kabahati bizde arıyorsunuz. alt yapı yetersiz vergi çok hız az ücreti diğer ülkelerin 10 katı daha ne olsun illa ölmemiz yada vatan haini olmamız mı lazım yada bu ülkenin darbe mi görmesi lazım adam akıllı işler yapmak için ...

Türksen kafan boş işlere çalışır ben de dahil burda yazı yazmam yada oyun oynamam benim her oyun oynamam aptalca partilerin iktidara muhalefete gelmesine neden olacak ve ülkemi soyup kendi ceplerini dolduracaklar. Tıpkı bir zamanlar İstanbul belediye başkanının İstanbulu soyup sonra parti kurması gibi ve sonunda başbakanlık bile yaptı... Hırsızlar uyumuyor sadece namuslular uyuyor sorun burdan başlıyor....

• sorunun tam olrak nerden oldugunu bende bilmiorum ama SORUN SILKROADDA DEIL ben abd den oynuorum ve istedigim saate en fazla 10 denemede giriyor... Lag nerdeyse 0... oyundan hic atmior...

bana ne hizda internet ve ne kadar die sormayin cunku benim internetim yok ama ust komsum 68Mbps alt komsum 60Mbps yan komsum 48Mbps ve baska bir komsum 30Mbps adsl kullanior ve hepsi kablosuz...sifresiz ve bildigim kadariyla burda en yuksek hizli internet turkiyedeki 512 adsl ile ayni fiyatta bu yuzden bence sorun tt ve internet hizinin yetersizliinden kaynaklanior...
  • quote:

tamam söylediğin şey doğru oyundanda kaynaklandığı zamanlar oluyor ama bunun %99.9 luk kısmı telekomdan..zaten sende söylemişsin 1000 de 1 diye oyun için..e kaldı ki yine kendin söylemişsin telekom 'geliştirmiyor' diye bak geliştiremiyor olsa anlıyacam..niye? rakipsiz diyosun ona da tamam doğru..peki niye rakipsiz gıcıklık yapıyolar 6 tane şirket bizde adsl hizmeti werelim dediler hepsini reddettiler..niye çünkü hiçbişey yapmıyolar para yağıyo adamlara...ee bu şekilde bilinçli olarak hizmeti geliştirmeyen adamlara ben değil sro yu sawunmak coca cola yıda sawunurum en emperyalist şirketide sawunurum herşeyi sawunurum ilgilendirmiyo beni telekom falan adam gibi yapıcak o zaman hizmetini...

quote:

Orjinalden alıntı: The_FatheR
    burda en yuksek hizli internet turkiyedeki 512 adsl ile ayni fiyatta

al işte..Türkiye yi beğenmiyosan git diyenlere : werin paramı falan gideyim...(salak saçma bu lafa saldırmayın anlamsız bi şekilde çünkü tamamen gereksiz bi sawunma olucak yapıcaklarınız..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 30 Eylül 2006; 18:03:39 >

• Server la alakasi elbette war ve 1000 de 1 diyemezsiniz cunku her serverin belli bir gucu wardir.O yuzden server fazla zorlanirsa oyunda lag olusur.Bu yuzden server larin renkleri degisiyor bu yuzden bazen full yazio eger serverin gucu hic bir zaman dusmeseydi ozmn herkes rahatca girerdi.Bu arada abd de herkesin t1 i t2 si t3 u yok cogu tanidigim dial up kullanio ama hizi ne kdr bilmiom.
    Ama dogru nokta ise lag yapan ve bizi soyan Turk Telekomdur.Turk Telekom un hic bir savunulacak yani yoktur ark. dedigi gibi.Ama lagin TT den mi Yoksa Serverdanmi kaynaklandigini bilgi duzeyin format atmakla sinirliysa bilemezsin
    Edit:Bu arada ben cok fazla private server actim ama asla tt nin hizi bir server acmaya yetmio o yuzden dedicated server almak lzm..

• gecenin 3 ünde laga giren bi insanın lag ın telekomdan kaynaklandığını anlaması için format atmayı bilmesine bile gerek yoktur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

gecenin 3 ünde laga giren bi insanın lag ın telekomdan kaynaklandığını anlaması için format atmayı bilmesine bile gerek yoktur..

Belki o saatte server yavaslamistirCok yabanci girmistir
    Tam olarak nedenini bilemeyiz ark. deney yapmamiz lzm.Ama ihtimâllerle konusabiliriz yuzde %60 ihtimâl TT den kaynaklanio olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 30 Eylül 2006; 18:39:09 >

• quote:

Neden sen cevapLamıyorsunda bana öneride buLunuyorsun ?
    Neden sen gidip Sro serverLarına ping çekmiyorsunda benim gidip biryerLere ping çekmem gerekiyor cevap aLmak için ?
    Burada Türk TeLekomu savunmuyorum,bunu açıkça yazdım .. Ama düşmanLık etmekte yanLış .. Her Lage girmenin sebebi Türk TeLekom değiLdir ..
    Eğer ısrarLa Türk TeleKom hepimizi Lage sokuyor diyorsan bana bunu ispatLa ve neden yurtdışındaki oyuncuLarın ( Yani Türk Telekom Adsl kullanmayan ve alakaları bulunmayan kişilerin ) Lagde oLdukLarının açıkLamasını da yaparsan sevinirim ..

SaygıLarımLa ..

Diğer arkadaşlar gerekli cevabları zaten vermişler sana yinede;

Ben sana ne kadar anlatırsam anlatayım sen anlamamakta ısrar ediceksin arkadaşım ben hosting şirketinde grafiktasrımcısı olrak çalışıyorum dogal olarak bütün gün almanya,frankurt ve abd ülkelerindeki datacenterlere baglanarak işlerimi yürütüyorum bu zamana kadar lagsız sorunsuz upload yaptıgım yani hazırlamış oldugum siteyi hiç zorlanmadan aktardıgım makinam begenmediginiz yunanistan datacenterindeki bilgisayarlar olmuştur geriye kalan bütün ülkelerde lag problemi vardır türkiyeye nazaran daha az ama yinede lag mevcut.

sana dns adreslerimixzi veriyorum buyur kendin ping cek kendi gözlerinle gör.

NAME SERVER Adreslerimiz

Windows Sunucumuzun NS Adresi
    whisper.efornet.net - 84.16.235.210
    eniac.efornet.net - 84.16.235.211

Windows Sunucumuzun NS Adresi
    efes.efornet.net - 84.16.240.181
    zeugma.efornet.net - 84.16.240.182

Abd de bulunan makinalar

Linux Sunucumuzun NS Adresi
    omega.efornet.net - 84.16.235.132
    vega.efornet.net - 84.16.235.133

Frankurt'da bulununan makinalar.

• Telekoma

Daha iyisi için kılını kıprdatmayan insanlara

Devletin her kademesine

Rüşvet yiyenlere

Tekelciliğe

Türkiyedeki ADSL fiyatlarına

Enayi yerine koyulmamıza

Joymax e

Botterlara

Nukerlara(yanlış anlamayın gerçekten sevmiyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Telekoma

Daha iyisi için kılını kıprdatmayan insanlara

Devletin her kademesine

Rüşvet yiyenlere

Tekelciliğe

Türkiyedeki ADSL fiyatlarına

Enayi yerine koyulmamıza

Joymax e

Botterlara

Nukerlara(yanlış anlamayın gerçekten sevmiyorum)

:D

• Sorun çoğu zaman telekomdan kaynaklanıyor.

Yurdışı çıkşıları yetersiz olduğu sürece değil 1mbit kişi başına 80 mbit versin ne yazar.

Bu şuna benziyor:
    100 kişilik mahallede tek bakkal var. Bu bakkal her gün 50 tane ekmek getiriyor ve sıraya girip alabilen her kişiye 5 ekmek lik büyük poşete 1 tane ekmek koyuyor. Soranlara ekmeği değil poşetin büyüklüğünü gösteriyor :)
    Başka bakkal yok, başka birinin bakkal açması da, ekmeği gidip dışarıdan satın almanız da yasak.
    Sonuç: Yarı yarı aç yarık tok ekmeği bölüşürsüz yada ekemği yiyemezsiniz.

Sorun: TEKEL (monopol piyasa)
    Çözüm: Rakabet. Özelleştirerek tekeli özele devretmek değil. (Nedense halkın çoğu özelleştirme deyince rakebet anlıyordu.) Özelleştirerek rakebete ve dolayısı ile kalite/fiyat =performans denklemine götürmek.

Nasıl çözeriz:
    Demokratik yollarla tepki göstererek, tüketici dernekleri yolu ile dava açarak, seçim zamanlarında dürüm arası dönere yada nağmeli sloganlara değil parti programlarını incelemek sureti ile fikir edinerek. (Kaçınız oy verdiği partinin, parti programını baştan sonuna okudu?)

Nasıl çözemeyiz:
    Kahvehane, local köşelerinde, oyunlarda ucuz sloganlara fikir masturbasyonu yaparak. Herkesin lafta en iyi teknik direktör, en iyi başbabakan olmaya devam edip, önce birey sorumluluğu sonra toplumsal sorumluk bilincine ulaşmadığı sürece.

Bir de "Beğenmiyorsan Türkiye'den git" diyen çocuklarımız yok mu?
    Sormak lazım neyi beğenmiyorsam, neye göre beğenmiyorsam....

• Konuyla alakasız ama knighttan sroya baya bi akım oldueskiden turk bulamamaya yanardım şindi kaynıyo
    ki bizim işi gücü olmayan turkler serverleri işgal ediyo eskiden 17:00 gibi en zor saatlerde girerdim şindi saat 11:00 de giremiyorum anca gece 1 de açılıyo offffff eskiden pazarı açıp yatardım şindi a.q hata çıkıyo iki dakkada

ekleme:oyum sana dostum hangi partydesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 30 Eylül 2006; 22:00:39 >

• beyler bunun türkiye ye laf atmak la ne ilgisi var ya

düşünün biz herşey ok güzel desek sizce bu ülkede ne değişir bişeyler şikayet edicez bazı şeylere diycezki sorunlar çözülsün
  • sadece bu sene 2-2.5milyon çocuk ilkoula başladı bunu orta okulu lisesi var nerden baksan 500bin tane okul çocugu saat 4 de okuldan çıkıp internet kafelere akın edip silkroad ve knight servırlarını dolduruyolar degil türk telekom amerikantelokom gelse ne yazar dünayda bu kadar çok onlineoyun oynayan 1.brezilya 2.türkiye onlarda bizim gibi zaten kriz işsizlik napsaın brezilyalılar sexdende bıkmış artık işsizlikten kendilerini nu tip oyunlara vermişler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.