Şimdi Ara

Oyundan iyi anlayan biri bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar galatasaray ile başladım, yabancı oyuncularımı satmam lazım pino ile stancuyu 1 hafta içinde gönderemezsem bu sezon için yabancı oyuncu alamıycam, adamlar başka takımda kirada, sözleşme fesedemiyorum morallerini bozdum satılık listesinde gereksiz statüsünde hatta bedavaya bütün klüplere öneriyorum yinede alan yok ne yapmalıyım bu istenmeyen adamları nasıl gönderebilirim?

• bu arada, başka bi menejer açıp klübe bedava yollamaya çalışsamda olmuyor başlarken türkiye ve arjantini sevmiştim arjantinin en iyi takımından teklif yoluyorum kabul etmiyorlar, başka bir lig eklediğim zamanda 2012 yazıyor, bu lig anında eklenmiyormu?
  • Muhtemelen kirada oldukları için ilgilenen çıkmıyordur. Lig eklediğin zaman ise hemen eklenmez sezon sonu eklenir. Orada ekleneceği tarih yazar hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real D

Muhtemelen kirada oldukları için ilgilenen çıkmıyordur. Lig eklediğin zaman ise hemen eklenmez sezon sonu eklenir. Orada ekleneceği tarih yazar hatta.

anladım dostum, oyuna başladığımda 9-10 tane yabancı oyuncu var sınır 6 deilmiydi, ben almaya kalksam alamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: jang

quote:

Orijinalden alıntı: Real D

Muhtemelen kirada oldukları için ilgilenen çıkmıyordur. Lig eklediğin zaman ise hemen eklenmez sezon sonu eklenir. Orada ekleneceği tarih yazar hatta.

anladım dostum, oyuna başladığımda 9-10 tane yabancı oyuncu var sınır 6 deilmiydi, ben almaya kalksam alamam

Yok, istediğin kadar yabancı alabilirsin fakat lig için kadro seçiminde 6 yada 7 yabancı seçebiliyorsun
  • Aynen öyle, istersen 20 yabancı dahi olabilir kadronda ancak maçın 18 kişilik kadrosunda maksimum 8 yabancı hakkın var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.