ayrıca soylede bı durum yasamıstım wındows acılırken bır dll dosyası eksık hatası vererek acılıyordu onuda onemsemememıstım(her halukarda format ıstıo alet:( ) bu sebeb olabılır mı? ayrıca oyunu oynarken daha oyun benı atmadan 2 defa mavı ekrana dustu (ılk defa wın 7 mavı ekran aldım buda bı basarı:))
bunlarda ılgılı olbılırmı acaba? hala ısınma sorunu olmamasını dılıyorum:S:(
quote:
Orijinalden alıntı: desscenk
ayrıca soylede bı durum yasamıstım wındows acılırken bır dll dosyası eksık hatası vererek acılıyordu onuda onemsemememıstım(her halukarda format ıstıo alet:( ) bu sebeb olabılır mı? ayrıca oyunu oynarken daha oyun benı atmadan 2 defa mavı ekrana dustu (ılk defa wın 7 mavı ekran aldım buda bı basarı:))
Valla dostum açıkçası sorun ekran kartından olsun olmasın deforme olmus bi işletim sistemiyle çalışıyorsun, yarın bigün verilerini kaybetme riskiyle karşılaşmak yerine şimdiden verilerini yedekle ve guzelce format ardından guncel driverlar ile işletim sistemini yenile. Boylelikle daha saglıklı sonuclar alıcagına inanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: MeLihhTripp
quote:
Orijinalden alıntı: desscenk
Valla dostum açıkçası sorun ekran kartından olsun olmasın deforme olmus bi işletim sistemiyle çalışıyorsun, yarın bigün verilerini kaybetme riskiyle karşılaşmak yerine şimdiden verilerini yedekle ve guzelce format ardından guncel driverlar ile işletim sistemini yenile. Boylelikle daha saglıklı sonuclar alıcagına inanıyorum.
evet hocam format kacınılmaz artık ama en azından haftasonuna kadar oyun opoynayabılsem dıye bugun herseyı denıycem bakalım:) onumuz format yolu yok artık:)
arkadaslar tekrar merhaba;
dun pc uzerınde drıver guncellemelerını tekrar yaptım ayrıca yukarıda bahsettıgım oyunları oynarken ekran kartı sıcaklıgına Ati CCC ile baktım ve 46 derece en yuksek deger olarak gordum,
guncellemelerı yapmama ragmen hala aynı sorun devam edıyor, denemedıgım tek cozum makınayı formatlamak kaldı,onuda hafta sonu yapıcam,umarım format atınca duzelır:(
yanı sımdılık sorun sıcaklıktan degıl gıbı gorunuyor,
bu sorun hakkında babaska ne yapabılırım bılgısı olan varmıdır?
tekrar tesekkurler herkese,
quote:
Orijinalden alıntı: Onurcan91
Hocam VPU RECOVER kapalımı??
Hocam Vpu Recover hakkında bılgım yok nasıl bakabılırım ona? ve neye yarar? ısın garıp yanı ekran kartından hıc hata almıyorum:S sadece wındows bu programı kapatmak zorunda deyıp kapatıyor:S:S
VPU Recover Atinin kartlarında olan bir özellik ısınma probleminde kartın bellek hafızasına reset atıyor acaba ısınmadan dolayı öyle bir durummu var o manada sordum CCC'den bakabilirsin
CCC den baktım ama sıcaklık max 46 derecedeydı (oyun calısırken) bırde ısın garıp yanı oyunu kapatıyor pc ye restart atmıyor..bu durumu benden baska yasıyan yok herhalde:):)
Hocam bi format atıp da sağlıklı hale getirsen pcni o zaman anlicaz sorunun ne oldugunu
o kesın:) kacarı yok haftasonu format:)zaman buklabılırsem hafta ıcıde atıcamda:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme