oyun artık iyice kötüledi bana göre örnek vermek isityorum artık +5 cleaver görevlerine gidenler çok az eskiden eglenceli olurdu dd düşerdi ama artık maradonda açılan görevden sonra tamamen kötüledi bence ayrıca birkaç gündür lag var oyun zor oynanıyor
Haklısın bende şuan fazla zevk alamıyorum sadece clanca ardreamda pk yaptığımız zaman güzel oluyor.Onun haricinde bişey yapamıyorum pazardan başka.Eskiden sanki vakit daha eğlenceli geçiyordu partyler daha coktu herkez exp kasıor dayanısma ıcersınde ıdı ama sımdı slotlar fasla dolu deil exp kasmak şimdi eskisi gibi güzel gelmiyor bana
Çok katılıorum clanca pk zevkli oluor ii np akıor ama şimdi ardreamında clanca pk yapsan bile zevki yoq adama malice at 2 wur 10 canla bile sh ile kaçıyor ya biz salağız kullanmadığımız için yada onlar çok zeki 25np için
sh yide geçtim /town ya 25np çok önemli clanda çoğunluk yabancı vent den krize giriyolar noob turks town dıolar ben az sinirleniom ama napıcan 25np için town ceken adamımı savunucam
hiçbirşey zevkli değilki artık pot parası bile sorun oluyor
aynen arkadasım katılıyorum eskiden cok zewkliydi 1 dm den Shell cıkınca Zengin oluodk hele cleveer +5 görewleri ne güsel di be ama artık fazla giren de yok
wlla bişi diyim herkesin zevki bnm uskoda 75+ charımda oldu çok iyi itemlerimde oldu ama hep böyle pw server oynıyanları siz eziksiniz normalde item yapamıonuz oralarda beleşten item yapıosunuz diyodum ama şimdi anladmki oyunun zewki pw lerde çıkıomuş 80/1 exp direk itemlerini yapıosun ve 600 kişi birden aynı anda cz de sürekli pk we o kdr zevkliki anlatamam yeni v1299 pw serverda oynuyorm gerçekten çok zevkli ya
quote:
Orjinalden alıntı: minataur55
hiçbirşey zevkli değilki artık pot parası bile sorun oluyor
haklısın manayı 7kdan alıyoruz (tabi kimi damacana alıo 15 k dan)100 tane alsan 700 k gündede 100 taneden fazla harcıyorum heal oldugu için e bunun pot uda war oda 4 k de 50 tane de bigünde harcasan 200 k eder 900k
herşeyi bırak adamlar öyle saçma bir şey yaptılarki 70 lvl Rogue Carnar ta master yok daha nasıl zevl alabilirsinki
evet master açmak bile sorun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme