Şimdi Ara

Oyundayken birden siyah ekran ve masaüstüne atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu videodaki sıkıntı nın aynısını yaşıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz? sistemim bu pc

• Ekran kartı ve psu marka modeli nedir?
    Sistemde oc varmı?
  • linkte belirttim hocam. Sistemde OC yok daha 1 ay olmadı alalı ve normalde PC açılırken gigabyte yazısı gelmiyordu anakartın artık geliyor ve yanlışlıkla boot menüsüne girmemizle başladı bu olay.
  • Kart RX570 ve psu Powerboost 500watt çift kanal 12v hattına sahip.
    Öncelikle bu psu o sistem için iyi bir tercih değil psu yetersiz birde 12v hattı 2 ye bölündüğü için dahada yetersiz kalıyor bu psular 500watt diye satılıyor ama 12v hattına yani işlemci ve ekran kartının kullandığı hattın değerine baktığımızda 384watt olduğunu görüyoruz ve buda 2 ye bölünüyor 192watt oluyor sizin ekran kartınız 180watt a kadar güç çekebiliyor yani herşey sınırda dolanıyor.

Peki kaliteli bir 500watt psu nasıl olur örneğin linkteki psuyu ele alalım
    www.sinerji.gen.tr
    High Power 500W Eco Serisi 80+ Bronz G�� Kayna��
    https://www.sinerji.gen.tr/high-power-500w-eco-serisi-80-bronz-guc-kaynagi-pmu406352

Sizin 500watlık psu nuz 12V kanalından toplam 384watt verip bunu 2 ye bölerken linkteki psu tek 12v hattından 456watt güç veriyor sizin psuda 500watt linkteki psuda 500watt işte kaliteli psu burada gösteriyor kendini.

Sorunun kaynağı psu diyorum ben.

• Hocam sorunun sebebi bambaşkaymış dün yanlışlıkla BIOS'ta bir ayarı değiştirdik. Varsayılan ayarlara döndürmemiz yetti. Teşekkürler.
  • Sistemin iyiliği için o psudan kurtulmanız lazım ben son kez belirteyim.
    Bios ta yaptığınız bir ayar sistemin biraz daha fazla güç tüketmesine sebep olmuştur sistem zaten sınırda ve hata vermiştir.
    Kalitesiz psu anakart vrmlerinden ekran kartı vrmlerine kadar herşey için bir tehdit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Haziran 2019; 13:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.